BULLITT BBX SIDEPANEL REGENHUIF CLARIJS

269.00

  • 2 jaar garantie
  • Handgemaakt in Nederland
  • Materialen grotendeels uit EU
Extra informatie
Gewicht 2 kg
Afmetingen 46 × 26 × 32 cm
Geschikt voor E-bike

Materiaal

,

Reflectie

Waterafstotend

Merk

,

Kleur

Garantie

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Verzending

Bestelt u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaalt u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland, € 9,50 België, € 9,50 Duitsland, € 14.50 Verenigd Koninkrijk, € 25 V.S./Canada/Australië, Denemarken € 15, Italië € 17, Finland € 20, Frankrijk € 14,95, Griekenland € 19, Ierland € 37, Luxemburg € 11, Oostenrijk € 14, Portugal € 35, Spanje € 19, Zweden € 17, Noorwegen €17 (exclusief btw)

Beschrijving

De regenhuif is op maat gemaakt voor de Bullitt Larry V Harry bakfiets met originele BBX sidepanles. en biedt een perfecte pasvorm. Met de eenvoudige bevestigingsclips kun je de regenhoes moeiteloos aan de kar bevestigen, zodat deze stevig op zijn plaats blijft, zelfs bij sterke wind. Of het nu gaat om een boodschappenrit, het vervoeren van goederen of het brengen van uw kinderen naar school, deze regenhoes zorgt ervoor dat jouw lading altijd droog blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

voordelen: 

  • De regenhuif is waterbestendig.
  • De regenhuif heeft een hoge kleurvastheid

De afmetingen van de Bullit regenhuif zijn:

Lengte: 79 cm 

Breedte: 47 cm 

Hoogte: 32 cm 

100 % waterdicht

De regenhuif is gemaakt van Bisonyl PVC – doek. Dit zorgt ervoor dat de regenhuif water afstoot. daarnaast is het bestendig tegen dagelijks gebruik. De waterdichtheid van Bisonyl PVC-doek is te danken aan de combinatie van de waterafstotende eigenschappen van het PVC-materiaal en de dichte constructie van het geweven doek. Hierdoor blijft de lading of het object dat onder het doek wordt geplaatst droog en beschermd, zelfs tijdens hevige regenbuien of andere natte omstandigheden.

Hoge kwaliteit materiaal

  • De hoogwaardige materialen van de regenhuif zorgen ervoor dat het bestendig is tegen dagelijks gebruik.
  • Het PVC-doek is waterdicht en biedt uitstekende bescherming tegen regen en vocht. Hierdoor blijven je spullen droog, zelfs tijdens slechte weersomstandigheden.
  • Het PVC-doek is sterk en kan grote belastingen weerstaan. Dit maakt het geschikt voor het dragen van zware voorwerpen of het creëren van stevige constructies.
  • Nylon heeft de eigenschap om snel te drogen, zelfs na blootstelling aan vocht of regen.