Home / Vogue
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Vogue

Vogue maakt prachtige bakfietsen. Jouw Vogue bakfiets gebruik je hopelijk met veel plezier. Je kunt bij Clarijs terecht om nog meer uit jouw Vogue bakfiets te halen. Wij maken namelijk op maat gemaakte bakfietstenten waarmee je de bak van jouw bakfiets kunt afschermen van regen en wind. Dit is handig wanneer je spullen vervoert, maar natuurlijk ook wanneer je jouw kinderen meeneemt in de bak van jouw bakfiets. Met zo’n fraaie tent maakt je jouw fiets geschikt voor gebruik 365 dagen per jaar. Ook – juist – wanneer het even wat minder weer is. Wie Clarijs kent, weet dat kwaliteit altijd verwacht mag worden. Wij hopen je echter ook te verrassen met de uitstekende prijzen van onze bakfietstenten. Wij bieden je kwalitatieve, fraaie en handige accessoires voor de bakfietsen van Vogue, bekijk bijvoorbeeld onze bakfiets kussens 

Vogue accessoires kopen

Wil je Vogue accessoires kopen, dan kun je bij Clarijs terecht. Wij staan al vele jaren bekend als fietstassen specialist. In de loop der jaren zijn wij echter uitgegroeid naar veel meer. Zo maken wij ook prachtige, hoogwaardige accessoires voor fietsen. Onder andere bakfietstenten voor Vogue bakfietsen. Voor onze bakfietstenten geldt dat je mag rekenen op dezelfde kwaliteit als die je gewend bent van onze fietstassen. Zeer hoge kwaliteit dus, met een lange levensduur, een verfijnde afwerking en een prachtige uitstraling.

Clarijs bakfietstenten voor Vogue

Bakfietstenten van Vogue zijn perfect voor iedereen die zijn of haar bakfiets optimaal wil benutten. De kans is aanwezig dat je nu de bakfiets nog laat staan wanneer het regent. Je pakt bijvoorbeeld de auto of het openbaar vervoer. Dit terwijl er regen helemaal geen probleem hoeft te zijn en fietsen veel gezonder is (en beter voor het milieu). Misschien laat je die fiets wel staan omdat je niet wilt dat jouw kinderen nat worden. Bijvoorbeeld wanneer je jouw kind naar school brengt. Met bakfietstenten van Vogue is dit niet langer iets om je zorgen om te maken.

Kinderen zitten heerlijk comfortabel in de bak met een bakfiets tent over hun hoofd. Ze blijven droog en worden beschermd tegen wind. Ook wanneer je spullen vervoert in een bakfiets, komt de bakfietstent voor Vogue van pas. Spullen blijven immers ook droog. Daarom worden onze bakfiets tenten van Vogue niet alleen gebruikt door gezinnen, maar ook bijvoorbeeld door fietskoeriers.

Onze bakfietstenten van Vogue zijn vervaardigd van zwart Rivertex. Dit is uitermate stevig, waterbestendig en duurzaam materiaal. Uiteraard zijn de tenten ook voorzien van grote raamvensters, zodat kinderen lekker om zich heen kunnen kijken.

Koop vandaag nog in onze webshop

Heb je de juiste bakfietstent gezien voor jouw Vogue bakfiets? Wij verkopen ze voor de Carry 3 en de Troy. Bestel de door jou gewenste Vogue bakfietstent vandaag nog in onze webshop. Clarijs vervaardigt producten altijd op bestelling. Desondanks kun je rekenen op een snelle levertijd. Heb je eerst nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op. We geven je met plezier alle informatie die je nodig hebt en beantwoorden jouw vragen. Clarijs staat ook bekend om maatwerk. Heb je een speciaal verzoek met betrekking tot jouw bakfietstent voor uw Vogue bakfiets? Schroom dan niet om dit verzoek bij ons neer te leggen. Wij kijken altijd naar wat wij voor je kunnen betekenen.