Fietstassen met bedrijfslogo

Fietstassen zijn in de eerste plaats natuurlijk functioneel, maar kunnen ook nog een andere functie hebben. Zo kunnen fietstassen een perfecte manier van marketing zijn. Fietstassen met bedrijfslogo zorgen voor veel extra zichtbaarheid. Waarom zou je hier geen gebruik van maken? Voor bedrijven met werknemers die gebruik maken van bedrijfsfietsen, of voor zelfstandige ondernemers die vaak hun fiets pakken, is dit een perfecte manier om extra op te vallen. Bovendien is het een laagdrempelige en betaalbare manier van marketing bedrijven. Daarnaast profiteer je natuurlijk ook van de functie, want dankzij de fietstassen kun je veel meer spullen meenemen.

Vanaf 10 tassen kun je hieronder een offerte aanvragen, voor minder dan 10 tassen met logo ga hier naar zelf ontwerpen.

Fietstassen laten bedrukken met bedrijfslogo

Fietstassen laten bedrukken met bedrijfslogo is de perfecte manier om altijd en overal te zorgen voor extra zichtbaarheid en extra uitstraling. Zelfs wanneer de fiets geparkeerd staat, maak je reclame. Voorbijgangers zullen jouw logo zeker zien. Op een gemiddelde dag krijgen al snel honderden mensen jouw logo te zien. Moet je nagaan hoeveel mensen dit kunnen zijn wanneer je rondrijdt of wanneer je meerdere fietsen in gebruik hebt. Bovendien heb je natuurlijk de mogelijkheid om naast een logo ook tekst op de fietstas aan te brengen. Zo kun je op doeltreffende wijze mensen jouw adres tonen, telefoonnummer geven of naar jouw website sturen.

Fietstas met logo

Zeefdruk

Vanaf 5 stuks

Digitaal printen

Vanaf 1 stuk

Graag het logo en/of de  tekst kant-en-klaar aanleveren. Voor DTP-werkzaamheden rekenen wij €55 per uur.

Mail naar webshop@clarijsbikebags.com indien je een vrijblijvende offerte met voorbeeld wilt ontvangen!

Reclamebanners fullcolor, €35 per vierkante meter plus €1 per ring. Wil je een offerte voor een buizenframe? Mail ons dan de afmeting. Al onze prints worden voorzien van een Solid Skin coating waardoor de kleur zeker vijf jaar blijft zoals deze wordt geprint.

Fietstassen met bedrijfslogo laten bedrukken

Fietstassen met bedrijfslogo laten bedrukken kan bij fietstassenspecialist Clarijs. Wij zijn je graag van dienst. Of het nu gaat om een enkele fietstas of tientallen exemplaren: het is allemaal mogelijk. Het begint bij het kiezen van de juiste fietstas. Je wilt jouw logo natuurlijk in de originele kleur of kleuren tonen. Daarom is het goed om te kiezen voor een kleur fietstas die hier mooi mee contrasteert en waarop jouw logo duidelijk zichtbaar is.

Fietstassen met bedrijfslogo laten bedrukken is niet iets waarvoor je zelf verstand van vormgeving hoeft te hebben. Wanneer je ons jouw logo aanlevert, zorgen wij voor de rest. Je krijgt jouw eigen fietstassen met bedrijfslogo. Wij zorgen voor een duurzame bedrukking die vele jaren lang mooi blijft. Onze fietstassen zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit: wij zorgen voor een bedrukking die aansluit bij deze verwachtingen.

Bestel in onze webshop

Je kunt fietstassen met bedrijfslogo bestellen in onze webshop. Dit werkt zeer eenvoudig. Je bestelt de gewenste tas in de juiste kleur en levert daarbij jouw logo aan. Je hebt keuze uit meerdere typen fietstassen en kunt diverse vlakken geheel naar eigen smaak aanpassen qua kleur. Alles werkt via een eenvoudige configurator. Wanneer je jouw bestelling geplaatst hebt, nemen wij contact met je op om de details te bespreken en vervolgens gaan wij aan de slag met het maken van jouw eigen fietstas of fietstassen met bedrijfslogo. Wil je grotere hoeveelheden fietstassen met bedrijfslogo bestellen? Neem dan contact met ons op. Voor grotere aantallen kunnen wij prijzen op maat hanteren.