Home / Nihola
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Nihola

Nihola maakt hoogwaardige, compacte bakfietsen. Ideale fietsen voor het vervoeren van veel spullen en/of kleine kinderen. Er is helaas, zeker in ons land, altijd een kans dat je met deze bakfiets door weer en wind heen moet. Dat is iets waar Clarijs je bij kan helpen. Clarijs heeft bekendheid verworven als fietstassen specialist. Dat zijn wij uiteraard nog steeds. Maar we bieden je meer op fietsgebied. Voor Nihola bakfietsen hebben wij handige, kwalitatieve accessoires waarmee je meer uit uw fiets haalt.

Sorteer op:

Prijs

Kleur

Materiaal

Waterafstotend

Nihola accessoires kopen

Wil je goede Nihola accessoires kopen, dan ben je bij Clarijs aan het juiste adres. Wij bieden je diverse hoogwaardige producten voor jouw bakfiets. Daarmee haal je meer uit de mogelijkheden en vergroot je het gebruiksgemak. Jouw Nihola bakfiets is ongetwijfeld een bezit waar je trots en zuinig op bent. De kans is groot dat je deze fiets elke dag gebruikt en dat je hier sterk van afhankelijk bent. Kwaliteit stond waarschijnlijk voorop bij het kiezen van deze fiets. Daarom wilt je ook kwaliteit wanneer je Nihola accessoires gaat kopen. Bij Clarijs ben je hiervan verzekerd. Voor al onze fietsaccessoires kun je rekenen op dezelfde kwaliteit die je kent van onze fietstassen. Topkwaliteit dus, met een zeer grote duurzaamheid voor jarenlang plezier.

Wie op zoek is naar accessoires voor een Nihola bakfiets, kan bij ons terecht voor drie verschillende producten: een afdekzeil, regentent en regenhoes. Ook bieden wij een los frame voor montage van een tent.

Bakfietstenten van Nihola

Met onze bakfietstenten van Nihola hebben wij inmiddels aardig wat bekendheid verworven. Een bakfiets tent maakt uw bakfiets geschikt voor alle omstandigheden. Voor kinderen is het heerlijk comfortabel om in een bakfiets vervoerd te worden. Alleen wanneer het regent is dit minder prettig. Met onze bakfietstent zitten zij heerlijk droog en comfortabel. Natuurlijk komt deze bakfiets tent voor Nihola fietsen ook van pas wanneer je goederen vervoert in de bakfiets. Alles in de bak blijft droog dankzij deze perfect passende, stevige en kwalitatieve tent die ook nog eens mooi oogt.

Naast bakfietstenten voor Nihola verkopen wij dus ook afdekzeilen en regen zeilen. Met een afdekzeil kun je de bak van uw bakfiets snel en eenvoudig helemaal dicht maken op het moment dat je de fiets niet gebruikt. Of natuurlijk wanneer je hier spullen in vervoert en geen regentent nodig hebt. Met een bakfietstent heb je het voordeel dat je spullen hoger in de bak kunt stapelen. Een afdekzeil is echter snel en handig. Met een regenzeil tenslotte kun je jouw gehele fiets droog houden wanneer het regent. Alle bakfietstenten van Nihola en andere producten zijn op maat gemaakt voor het juiste type fiets en kennen dus een perfecte pasvorm.

Neem contact op met Clarijs voor meer informatie

Heb je vragen over onze producten? Neem contact op met Clarijs voor meer informatie. Wij beantwoorden jouw vragen met plezier en geven je alle informatie die je nodig heeft. Als specialist is Clarijs ook gewend om maatwerk te leveren. Heb je speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op. Wij zullen altijd kijken wat wij voor je kunnen betekenen.