Nihola

Nihola maakt hoogwaardige, compacte bakfietsen. Ideale fietsen voor het vervoeren van veel spullen en/of kleine kinderen. Er is helaas, zeker in ons land, altijd een kans dat u met deze bakfiets door weer en wind heen moet. Dat is iets waar Clarijs u bij kan helpen. Clarijs heeft bekendheid verworven als fietstassen specialist. Dat zijn wij uiteraard nog steeds. Maar we bieden u meer op fietsgebied. Voor Nihola bakfietsen hebben wij handige, kwalitatieve accessoires waarmee u meer uit uw fiets haalt.

Sorteer op

Nihola accessoires kopen

Wilt u goede Nihola accessoires kopen, dan bent u bij Clarijs aan het juiste adres. Wij bieden u diverse hoogwaardige producten voor uw bakfiets. Daarmee haalt u meer uit de mogelijkheden en vergroot u het gebruiksgemak. Uw Nihola bakfiets is ongetwijfeld een bezit waar u trots en zuinig op bent. De kans is groot dat u deze fiets elke dag gebruikt en dat u hier sterk van afhankelijk bent. Kwaliteit stond waarschijnlijk voorop bij het kiezen van deze fiets. Daarom wilt u ook kwaliteit wanneer u Nihola accessoires gaat kopen. Bij Clarijs bent u hiervan verzekerd. Voor al onze fietsaccessoires kunt u rekenen op dezelfde kwaliteit die u kent van onze fietstassen. Topkwaliteit dus, met een zeer grote duurzaamheid voor jarenlang plezier. Wie op zoek is naar accessoires voor een Nihola bakfiets, kan bij ons terecht voor drie verschillende producten: een afdekzeil, regentent en regenhoes. Ook bieden wij een los frame voor montage van een tent.

Bakfietstenten van Nihola

Met onze bakfietstenten van Nihola hebben wij inmiddels aardig wat bekendheid verworven. Een bakfiets tent maakt uw bakfiets geschikt voor alle omstandigheden. Voor kinderen is het heerlijk comfortabel om in een bakfiets vervoerd te worden. Alleen wanneer het regent is dit minder prettig. Met onze bakfietstent zitten zij heerlijk droog en comfortabel. Natuurlijk komt deze bakfiets tent voor Nihola fietsen ook van pas wanneer u goederen vervoert in de bakfiets. Alles in de bak blijft droog dankzij deze perfect passende, stevige en kwalitatieve tent die ook nog eens mooi oogt. Naast bakfietstenten voor Nihola verkopen wij dus ook afdekzeilen en regen zeilen. Met een afdekzeil kunt u de bak van uw bakfiets snel en eenvoudig helemaal dicht maken op het moment dat u de fiets niet gebruikt. Of natuurlijk wanneer u hier spullen in vervoert en geen regentent nodig hebt. Met een bakfietstent heeft u het voordeel dat u spullen hoger in de bak kunt stapelen. Een afdekzeil is echter snel en handig. Met een regenzeil tenslotte kunt u uw gehele fiets droog houden wanneer het regent. Alle bakfietstenten van Nihola en andere producten zijn op maat gemaakt voor het juiste type fiets en kennen dus een perfecte pasvorm.

Neem contact op met Clarijs voor meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem contact op met Clarijs voor meer informatie. Wij beantwoorden uw vragen met plezier en geven u alle informatie die u nodig heeft. Als specialist is Clarijs ook gewend om maatwerk te leveren. Heeft u speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op. Wij zullen altijd kijken wat wij voor u kunnen betekenen.