Dubbele fietstassen Excellent

Clarijs is fietstassen specialist sinds 1948 en heeft daarom ook nagedacht over dubbele fietstassen Excellent. Deze zijn speciaal gemaakt om tegen zout water te kunnen. Dit maakt het een ideale fietstas voor een fietstocht langs het strand. Onze fietstassen zijn ontworpen en geproduceerd met de hoogste kwaliteit materialen en zorgvuldigheid. Onze zoutwater bestendige dubbele tassen zijn een uitstekende investering omdat ze gemaakt zijn om lang mee te gaan. Geniet daarom jarenlang van fietstochten, waarbij u niet hoeft te vrezen voor regen of zout water. Ga voor een eenvoudige zwarte dubbele fietstas excellent of een elegante grijze dubbele fietstas excellent

Sorteer op

Zoutwater bestendige fietstassen kopen

Als u op zoek bent naar fietstassen die bestand zijn tegen de uitdagingen van zout water, dan bent u bij Clarijs fietstassen aan het juiste adres. Onze zoutwaterbestendige fietstassen zijn gemaakt van materialen die ook nog eens een chique uitstraling hebben. Dit betekent dat uw fietstassen er na een strandrit nog steeds fantastisch uit zullen zien! Bovendien hebben we verschillende maten beschikbaar, zodat u altijd een tas vindt die perfect bij uw fiets past. Bekijk daarom of de L, met 38 liter, of de XL, met 44 liter, bij u past.

Zoutwater bestendige dubbele fietstas

Onze zoutwaterbestendige dubbele fietstassen zijn perfect voor degenen die graag veel spullen meenemen tijdens een fietstocht. Zo kunt u ze gebruiken voor fietstochten langs het strand, in de duinen, of gewoon naar de supermarkt. Deze fietstassen bieden veel opbergruimte en zijn uiterst duurzaam. Bovendien geven we twee jaar garantie mee op de tassen! De tassen zijn gemaakt van PVC gecoat acryldoek, wat betekent dat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en zelfs zout water. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen, zodat u altijd de perfecte tas vindt die bij uw stijl past.

Alle nodige voorzieningen aanwezig!

Zoutwaterbestendige dubbele fietstassen zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ze hebben ook alle nodige voorzieningen die u van een hoogwaardige fietstas mag verwachten. Zo zijn de tassen uitgerust met reflecterende details voor extra zichtbaarheid tijdens het fietsen in het donker. Daarnaast hebben ze regenflappen om uw spullen beschermd te houden tijdens het fietsen in de regen. Ten slotte zijn onze fietstassen gemakkelijk te bevestigen aan uw fiets met de verstelbare haken en klittenbandsluitingen.