Enkele fietstassen

Gaat u vaak boodschappen doen op de fiets? Dan weet u hoe makkelijk het is om spullen op je fiets te kunnen vervoeren. Een enkele fietstas kan dan al een prima oplossing zijn. Enkele fietstassen zitten maar aan één zijde van de fiets, wat erg praktisch is. U kunt deze fietstas er gemakkelijk af nemen en bijvoorbeeld meenemen de winkel in. Toch is er volop ruimte om allerlei spullen in te vervoeren. Handig als u gaat shoppen, maar ook als u naar de bibliotheek gaat of naar een verjaardag. Het cadeautje voor de jarig past prima in de fietstas en kan onderweg niet beschadigen. Ook voor naar uw werk kan een enkele fietstas erg handig zijn.

Sorteer op

Enkele fietstassen kopen

Wilt u enkele fietstassen kopen? Dat kan bij Clarijs eenvoudig online. Bij ons vindt u enkele fietstassen in allerlei soorten en maten. De L heeft bijvoorbeeld een inhoud van 38 liter, terwijl de XL een inhoud van 44 liter heeft. Is een enkele fietstas niet groot genoeg, maar wilt u de fietstas toch gemakkelijk van uw fiets kunnen nemen? Dan raden wij u aan om voor twee enkele fietstassen te kiezen. Heeft u een elektrische fiets? Dan hebben wij hiervoor ook speciale fietstassen, zodat u er zeker van bent dat de fietstas over de accu heen past. Eigenlijk kan geen enkele fietser zonder een handige fietstas. Een enkele fietstas is ideaal wanneer u graag lange tochten maakt op de fiets. Zo heeft u altijd een flesje water, uw portemonnee of zonnebril bij de hand en kunt u zelfs een boek of iPad meenemen voor onderweg.

Enkele fietstassen van Clarijs

De enkele fietstassen van Clarijs kunnen helemaal naar uw wens gemaakt worden. U kunt kiezen uit een van onze standaard enkele fietstassen. Sommige modellen zijn effen, andere modellen hebben een vrolijk stippenpatroon of een elegant bloemenpatroon. Wij bieden zelfs de optie om de fietstas zelf te ontwerpen, zodat u bijvoorbeeld een eigen foto op de fietstas kunt laten drukken. Dat is niet alleen leuk voor uzelf, maar ook als cadeautje voor iemand anders. Ook voor kinderen hebben wij leuke fietstassen in ons assortiment. Natuurlijk kunt u ook een fietstas laten bedrukken met de favoriete held of heldin van uw kind, zoals uit Cars of Frozen. De enkele fietstassen van Clarijs zijn van hoge kwaliteit en zijn allemaal handgemaakt. Daardoor heeft u echt een unieke fietstas waar u vele jaren plezier van kunt hebben.

Koop vandaag nog in de webshop

Heeft u de enkele fietstas gezien die u zocht? Of heeft u het ontwerp helemaal naar wens samengesteld? Dan kunt u uw enkele fietstas vandaag nog bestellen. Wanneer uw bestelling definitief is, gaan wij meteen voor u aan de slag. Dan ontvangt u de fietstas binnen enkele dagen bij u thuis. Aarzel niet en bestel uw favoriete enkele fietstas nu online bij Clarijs!