Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Kleine fietstassen

Je wilt de mogelijkheid hebben om voldoende spullen mee te nemen op de fiets. Maar tegelijkertijd wilt je jouw fiets niet te veel verzwaren en geen grote tas monteren. Dan zijn kleine fietstassen perfect voor jou. Kleine fietstassen klinkt misschien een beetje negatief. In de praktijk zal echter al snel blijken hoe handig deze zijn. Want zelfs een kleine fietstas biedt flink wat liters aan bagageruimte. Je kunt hierin zonder problemen spullen vervoeren die te groot en/of te zwaar zijn om met de hand te vervoeren op de fiets. Bovendien wil je tijdens het fietsen natuurlijk je handen vrij hebben. Dat is wel zo veilig.

Kleine fietstassen kopen

Wil je kleine fietstassen kopen? Ook dan ben je bij Clarijs aan het juiste adres. Wij zijn al meerdere generaties dé fietstassen specialist van Nederland. Daar zijn wij trots op. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige fietstassen. Ook dus als dit kleine fietstassen moeten zijn.

Kleine fietstassen zijn ontzettend handig. Zoals wij eerder al schreven, kun je hier verrassend veel in kwijt. Veel meer dan dat het oog doet vermoeden. Een aantal boeken, boodschappen of alle benodigdheden voor een goede fietstocht of een picknick: het is geen probleem.

Soms heb je ook kleine fietstassen nodig. Op een kinderfiets, bijvoorbeeld. Grote fietstassen zijn al snel veel te groot voor de fiets van een kind. Dit terwijl je misschien wel een fietstas voor jouw kind aan wil schaffen. Terecht, want ook voor kinderen is een fietstas hartstikke handig. Een klein exemplaar past beter op de fiets van een kind en zorgt ervoor dat de fiets niet onnodig zwaar wordt.

Ruim assortiment aan fietstassen

Bij Clarijs kunt je altijd kiezen uit een ruim assortiment. Ook wanneer het op kleine fietstassen aankomt. Veel van onze fietstassen zijn in meerdere maten leverbaar. Ook deze tassen kenmerken zich door de kwaliteit, stevigheid en functionaliteit waar wij bekend om staan. En reken maar dat je hier ondanks het compacte formaat heel wat bagage comfortabel in kunt vervoeren. Ook onze kleine fietstassen (en kinderfietstassen) hebben een inhoud van ruim 20 liter.

Kleine fietstassen kunnen natuurlijk ook de functie van de snelbinders overnemen. Misschien ben je niet direct op zoek naar heel veel ruimte, maar vindt je het vooral belangrijk dat je (waardevolle) spullen buiten het zicht kunt vervoeren. Onze tassen zijn natuurlijk voorzien van een klep en sluiting, zodat dit mogelijk is.

Neem contact op

In onze webshop vindt je het complete overzicht van kleine fietstassen. Ook vindt je hier leuke fietstassen voor kinderen met diverse dessins. Al onze tassen worden op bestelling en met de hand gemaakt. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Onze kleine fietstassen zijn uiteraard ook geschikt voor dagelijks intensief gebruik. In de shop vindt je direct ook mogelijkheden om de tas aan te passen aan jouw wensen. Heb je nog een vraag of verzoek? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag met het creëren van jouw ideale tas.