Bakfiets regententen

De sterkste bakfiets regentent! Dat durven wij te beloven en daarom geven wij maar liefst drie jaar garantie. Wij maken al meer dan dertig jaar tentjes en afdek zeilen voor bakfietsen. Wij maken tentjes en zeilen voor merken als Bakfiets.NL, Urban Arrow, Vogue, Muli, Carqon, Babboe, Johnny Loco, Christiania, ‘t Mannetje, Workcycles, Dolly, Butchers and Bicycles, Fietsfabriek en Nihola. Bijna alle tentjes en afdek zeilen op onze website zijn in achttien kleuren verkrijgbaar. Alleen bij Clarijs heeft u een keuze uit zoveel kleuren en drie verschillende materialen. Alle producten uit deze categorie worden geleverd met bevestigingsmateriaal. Onze bakfiets regententen zijn gemaakt met de grootste zorg en van de beste materialen. Ook het raamfolie is van superieure kwaliteit waardoor deze mooi helder blijft, niet kreukt en niet scheurt door uitdroging of extreem lage temperaturen. De regententen zijn voorzien van 10 mm ritsen van de beste kwaliteit.

Sorteer op

Regenhuif bakfiets

Een bakfiets is ideaal om spullen in te vervoeren, maar vandaag de dag wordt de bakfiets toch vooral gebruikt voor de kids. Maar het is niet elke dag mooi weer. Hoe lost u dat dan op? Een regenhuif voor uw bakfiets is dan onmisbaar. Onder de regenhuif zitten de kids lekker droog en kunnen ze toch genieten van een fietstochtje naar school of naar de opvang. Zo kunt u de kinderen ook gewoon meenemen om boodschappen te doen op minder mooie dagen. Ideaal dus!

Bakfiets regenhuif kopen

Wilt u een bakfiets regenhuif kopen? Dan zult u vast al gezien hebben dat deze er in verschillende maten zijn. Daarom ziet u bij ons duidelijk welke huif voor welk merk bakfiets geschikt is. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld regenhuiven voor een Babboe bakfiets, maar ook voor een Urban Arrow. Op die manier is het makkelijk om de keuze te maken en kunt u eenvoudig selecteren op de bakfiets die u in uw bezit heeft. Een regenhuif is beschikbaar in veel verschillende kleuren en kan gemaakt zijn van diverse materialen. Dat komt doordat wij bij Clarijs alle producten zelf maken. Deze handgemaakte producten zijn uniek, waardoor u echt die bakfiets regenhuif vindt die bij u past. Waarschijnlijk heeft uw kind wel een lievelingskleur. Hoe leuk is het dan om voor een regenhuif in de lievelingskleur van uw kind te kiezen? Zeker weten dat hij of zij daar met plezier onder kruipt. Natuurlijk zijn er volop kleuren in ons assortiment te vinden waar het hele gezin blij mee is.

Afdekzeil bakfiets van Clarijs

Naast een regenhuif voor de bakfiets vindt u bij ons ook een afdekzeil voor de bakfiets. Een regenhuif is meer een bakfietstent, terwijl een afdekzeil in principe plat is, en dus echt bedoeld is om de bak af te dekken voor de regen. Wanneer u vaak kinderen vervoert in uw bakfiets, dan is een regenhuif de beste optie. Gebruikt u de bakfiets voor het vervoer van spullen, dan is een afdekzeil afdoende. Ook afdekzeilen voor de bakfiets kunt u bij ons in allerlei kleuren bestellen. Zo blijft uw bakfiets lekker uniek!

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze bakfiets regenhuiven? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in materialen en kleuren, maar kunnen ook het verschil tussen een bakfietstent of regenhuif en een afdekzeil uitleggen. Verder kan onze klantenservice u helpen bij het kiezen van de juiste regenhuif voor uw bakfiets en het bepalen van de afmetingen. De regenhuiven in het assortiment van Clarijs zijn allemaal uniek en kunnen helemaal naar uw wens gemaakt worden. Neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Heeft u de regenhuif voor uw bakfiets al gezien op onze website? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. Volg de stappen in het bestelproces en bevestig uw bestelling. Vanaf dat moment kunt u alles aan ons overlaten. Wij helpen u graag!