Home / Groene fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Groene fietstassen

Wanneer je op zoek bent naar groene fietstassen, dan ben je bij Clarijs aan het juiste adres. Als de fietstassen specialist, weten wij als geen ander aan welke voorwaarden een fietstas moet voldoen. Je kunt bij ons dan ook rekenen op hoge kwaliteit. In eerste instantie begon Clarijs als een zeilmakerij en dat betekent dat wij al vele decennia werken met deze materialen. De meeste fietstassen worden gemaakt van PVC-doek, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Dit materiaal is namelijk ijzersterk, waterdicht en kleurvast. Wanneer je dus voor groene fietstassen kiest, kun je er vanuit gaan dat deze fietstassen ook over een aantal jaar nog even mooi van kleur zijn.

Groene fietstassen kopen

Wil je groene fietstassen kopen, dan kan dat vandaag de dag gewoon online. Bij Clarijs kun je kiezen uit een bijzonder ruim aanbod. Groen is een mooie natuurlijke kleur, die vrijwel overal mee gecombineerd kan worden. Wanneer je voor groene fietstassen kiest, kun je denken aan enkele of dubbele fietstassen, maar we hebben natuurlijk ook speciale uitvoeringen in het aanbod. Wellicht kies je wel voor een XXL fietstas of ga je voor een authentieke posttas. Verder zijn er fietstassen met print of fietstassen zonder print beschikbaar. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, bij Clarijs vindt je allicht wat je zoekt. Doordat onze fietstassen met veel zorg vervaardigd worden, kun je rekenen op een kwalitatieve fietstas die jarenlang meegaat. Bij onze fietstassen zijn er ook bijpassende shoppers verkrijgbaar. Zo kun je de fietstas gewoon op de fiets laten zitten en kun je de shopper uitnemen wanneer je een winkel binnengaat voor een boodschap. De boodschappen kunnen meteen in de tas en eenmaal bij de fiets kun je de shopper eenvoudig in de fietstas laten glijden. Daar is de shopper immers speciaal voor ontworpen.

Ruim assortiment bij Clarijs

Het aanbod bij Clarijs beperkt zich beslist niet tot groene fietstassen. Ook andere kleuren zijn volop in ons assortiment aanwezig. Ga je liever voor zwart of blauw? Of kies je voor opvallend rood? Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, je vindt de fietstassen van jouw keuze zeker in ons aanbod. Bovendien kun je jouw bestelling meteen completeren met handige extra’s, zoals een U-beugel of anti-diefstalring voor extra veiligheid. Het is uiteraard ook belangrijk om te denken aan jouw zichtbaarheid op de weg. In onze categorie fietsaccessoires vindt je daarom ook handige producten als reflectiestrepen. Het geeft een veilig gevoel op de weg en zorgt ervoor dat je tijdens schemer of op donkere dagen veel beter zichtbaar bent als fietser.

Bestel uw favoriete groene fietstassen nu online

Heb je groene fietstassen gezien die perfect bij jouw fiets passen? Wanneer je jouw keuze gemaakt heeft, kun je die definitief maken door jouw favoriet toe te voegen aan jouw winkelmandje. Bij het bestellen kiest u meteen het formaat dat je in gedachten had. Het bestelproces wijst verder voor zich. Heb je nog vragen over de mogelijkheden of heb je onze hulp nodig bij het maken van de keuze? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.