Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Gele fietstassen

Gele fietstassen koop je bij Clarijs. Niet alleen bieden wij je een zeer ruim assortiment aan gele fietstassen: je bent ook verzekerd van topkwaliteit en veel mogelijkheden tot personaliseren. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod.

Sorteer op:

Prijs

Kleur

Materiaal

Waterafstotend

Gele fietstassen kopen

Gele fietstassen kopen is een perfect idee voor iedereen die op zoek is naar een opvallende, onderscheidende en vrolijke fietstas. Een fietstas mag dan in de eerste plaats een functioneel product zijn: wie zegt dat je hier niet iets moois van mag maken? Dat is precies wat wij blij Clarijs al vele jaren doen. Wij combineren kwaliteit en functionaliteit met uitstraling. Fietstassen kopen kun je op veel plekken, maar echt kwalitatieve fietstassen vindt je bij ons.

Je wilt gele fietstassen kopen, maar je wilt natuurlijk ook meer dan dat alleen. Je wilt goede, stevige, praktische en duurzame fietstassen. Daarom koop je jouw nieuwe fietstas bij Clarijs. Gele fietstassen staan altijd garant voor een fraaie en opvallende uitstraling. Fietstassen zijn er natuurlijk in tal van kleuren. Wie gele fietstassen koopt, is van mening dat deze gezien mogen worden. Nu is dat bij Clarijs altijd het geval: bij ons koop je altijd een fietstas waar je trots op kunt zijn. Sommige mensen kiezen echter voor ingetogen kleuren. Jij niet, want met een gele fietstas trek je absoluut de aandacht.

Dat jouw fietstas de aandacht trekt kan ook praktische voordelen hebben. Misschien vindt je het gewoon leuk om met een opvallende fietstas rond te rijden, maar misschien dient dit ook een doel. Een fietstas is namelijk een perfecte manier om reclame te maken voor een bedrijf. Met een gele fietstas trek je de aandacht: helemaal wanneer je deze laat voorzien van een bedrijfslogo, bijvoorbeeld. Bij ons kan dat. Als geel ook nog eens in jouw huisstijl voorkomt, is dit natuurlijk helemaal een perfecte keuze.

Ruim assortiment bij Clarijs

De ideale gele fietstas vinden begint natuurlijk met een ruime keuze. Daar kun je bij ons van op aan. Wij bieden je een ruim assortiment aan kwalitatief zeer hoogwaardige fietstassen. Stuk voor stuk gemaakt van kwaliteitsmaterialen én met de hand vervaardigd. In ons assortiment zie je voorbeelden van tassen die wij kunnen maken. Al deze modellen worden op bestelling voor jou gemaakt. Je hebt een zeer ruime keuze en zult vrijwel altijd het voor jou perfecte model vinden. Wij bieden namelijk alle soorten fietstassen (tassen voor op de bagagedrager, shoppers, front bags en meer) in tal van uitvoeringen en formaten.

Clarijs biedt als fietstassen specialist ook maatwerk. Er is veel mogelijk. Om het jou eenvoudig te maken, kun je jouw eigen gele fietstassen (of elke andere kleur of soort fietstas) samenstellen in onze online configurator. Daar kun je ook direct een bedrijfslogo of andere soort afbeelding uploaden.

Neem contact op

Heb je vragen of speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je en voorzien je van alle benodigde informatie om de perfecte keuze te kunnen maken. Want gele fietstassen zijn bij ons nooit zomaar fietstassen, maar tassen waar je vele jarenlang dag in, dag uit van kunt genieten.