Home / reCYCLEd
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

reCYCLEd

Maak kennis met de reCYCLEd collectie van Clarijs. Alle producten in deze collectie worden met de hand vervaardigd van gerecyclede materialen.

Ontdek de Unieke reCYCLEd Collectie van Clarijs

Bij Clarijs draait alles om kwaliteit, duurzaamheid en authenticiteit. Onze toewijding aan deze waarden komt tot leven in elk gerecycled product dat we aanbieden. Elk stuk is met liefde met de hand vervaardigd, waarbij we gebruikmaken van gerecyclede materialen zoals vrachtwagendoek en ons eigen productieafval.

Fietstassen met een Verhaal

In deze collectie vind je een exclusieve selectie gerecyclede tassen, fietstassen en andere producten. Onze gerecyclede fietstassen vertellen een uniek verhaal. Gemaakt van hoogwaardig gerecycled vrachtwagendoek, bieden ze niet alleen duurzaamheid maar ook een vleugje originaliteit aan elke fietstocht.

Waarom Kiezen voor reCYCLEd by Clarijs?

1. Handgemaakt in Nederland: Elk product wordt met de hand vervaardigd in Nederland, waardoor je verzekerd bent van vakmanschap en aandacht voor detail.

2. Duurzame Materialen: Wij zetten ons in voor duurzaamheid door gebruik te maken van gerecyclede materialen, waardoor elk product niet alleen stijlvol is maar ook een positieve impact heeft op het milieu.

3. Uniek en Authentiek: Onze producten stralen authenticiteit uit, omdat ze met passie worden gemaakt. Geen massaproductie, maar unieke stukken die het verhaal van vakmanschap vertellen.

reCYCLEd by Clarijs is jouw bestemming voor unieke, duurzame, en met de hand gemaakte tassen. Ontdek de collectie en draag bij aan een groenere toekomst met stijl. Kies voor reCYCLEd by Clarijs - waar elke aankoop een statement is van liefde voor de planeet.