Home / Bakfiets.nl
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Bakfiets.nl

Bakfiets.nl is een van de populairste producenten van bakfietsen. je kunt deze in elke stad tegenkomen. Ook buiten de steden trouwens, want dit type fiets is bij uitstek geschikt voor het afleggen van lange afstanden, al dan niet met bagage of kinderen in de bak. Juist omdat zo’n bakfiets zo handig is, ben je waarschijnlijk op zoek naar accessoires die het gebruiksgemak van jouw fiets nog verder vergroten. Daarvoor ben je bij Clarijs aan het juiste adres. Wij zijn veel meer dan alleen een fietstassen specialist. Wij bieden je kwalitatieve, fraaie en handige accessoires voor de bakfietsen van bakfiets.nl, bekijk bijvoorbeeld onze bakfiets kussens.

Sorteer op:

Prijs

Kleur

Materiaal

Waterafstotend

Bakfiets.nl accessoires kopen

Wil je bakfiets.nl accessoires kopen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Clarijs. Als specialist op het gebied van fietsaccessoires kijken wij altijd hoe wij de functionaliteit en het comfort van fietsen verder kunnen uitbreiden. Dat doen wij met op maat gemaakte en handgemaakte hoogwaardige accessoires. Wanneer je Bakfiets.nl accessoires wilt kopen, bieden wij je dan ook verschillende keuzes.

Clarijs bakfietstenten voor Bakfiets.nl

Wie op zoek is naar bakfiets tenten voor een Bakfiets.nl bakfiets, zal in het assortiment van Clarijs op zijn of haar wenken bediend worden. Wij bieden namelijk tenten aan voor vrijwel alle modellen van Bakfiets.nl. Diverse soorten tenten met diverse soorten afmetingen. Altijd op maat gemaakt voor jouw bakfiets. Ze hebben dus een perfecte pasvorm. Niet alleen de pasvorm is perfect. Bij Clarijs hebben wij passie voor ons vak en de producten. Dit betekent dat wij je altijd kwaliteit willen leveren. Dat zie je en dat voel je. Onze bakfietstenten voor Bakfiets.nl bakfietsen zijn prachtig vormgegeven en subliem afgewerkt. Bovendien zijn zij vervaardigd van de beste materialen. je kunt dus altijd rekenen op een kwalitatieve tent die lang meegaat. Ook bij veelvuldig gebruik. Zo'n bakfiets tent is ideaal wanneer je kinderen vervoert. De tent maken bakfiets geschikt voor elke dag, ongeacht het weer.

Naast bakfietstenten voor Bakfiets.nl bakfietsen bieden wij je ook afdekzeilen voor deze bakfietsen. Haal je de bakfietstent eraf, of heb je deze niet, dan kun je een zeil plaatsen om zo de bak te beschermen tegen regen en vuil. Dat komt niet alleen van pas wanneer de fiets staat geparkeerd, maar ook wanneer je spullen vervoert. Onder het zeil blijven alle spullen uiteraard droog. Het zeil voorkomt ook dat de bak nat regent terwijl je de fiets niet gebruikt. Je kunt dus zorgeloos bagage plaatsen of kinderen laten instappen zonder dat je eerst de bak schoon moet maken.

Bestel vandaag nog uw bakfietstent bij Clarijs

Bestel vandaag nog jouw bakfietstent bij Clarijs. Al onze tenten worden op bestelling vervaardigd. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat je jouw tent snel in huis heeft. Heb je eerst vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We geven je graag alle informatie die je nodig hebt. Ook voor speciale wensen of verzoeken kun je contact met ons opnemen. Als specialist op het gebied van maatwerk kunnen wij altijd kijken wat wij voor je kunnen betekenen