Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Accessoires

Accessoires

De beste en sterkste accessoires vind je online bij Clarijs. Door jaren ervaring en productie uit eigen fabriek biedt Clarijs een groot assortiment accessoires. Dit doen wij voor alle voertuigen waar wij tassen of tenten voor verkopen. Zo hebben we verschillende fietsaccessoires, maar bieden we ook bakfiets accessoires. Daarnaast vind je bij Clarijs ook de beste kwaliteit fietskratten en bakfiets vloermatten

Bakfiets Accessoires

BAKFIETS ACCESSOIRES

Accessoires Vloermatten

BAKFIETS VLOERMATTEN

Accessoires Bakfiets Kussens

BAKFIETS KUSSENS

Fiets Accessoires

FIETS ACCESSOIRES

Accessoires Fietskratten

FIETSKRATTEN

Fietsaccessoires

Naast een grote voorraad fietstassen heeft Clarijs ook gedacht aan verschillende fietsaccessoires. Dit maakt het vervoer op jouw fiets alleen maar gemakkelijker. Met producten als snelbinders, een bagagedragerverlenger en zadeldekjes is ons assortiment zeer toegankelijk. Fietsaccessoires zijn belangrijk, zeker wanneer het bijvoorbeeld jouw zichtbaarheid verbeterd. Naast deze voordelen is het gemak van verschillende accessoires niet te ontkennen. Denk bijvoorbeeld aan een telefoonhouder en bidon tijdens een lange en mooie fietstocht. Bij Clarijs bieden we het je!

Bakfiets accessoires

Het hebben van een bakfiets is natuurlijk ideaal wanneer je kinderen hebt. Echter komt er veel bij kijken. Zo is het opzetten van een bakfiets regentent iets om goed aandacht aan te besteden. Wanneer dit goed gebeurd, heb je hier namelijk lang plezier van. Voor het opzetten en vastzetten van dergelijke regententen bieden we verschillende frames en bevestigingsmaterialen. Bovendien hebben we een speciale montageset. Ook voor het stallen van een bakfiets is het goed om netjes om te gaan met het materiaal. Staat jouw fiets bijvoorbeeld altijd in de regen? Clarijs heeft hier de oplossing voor. Met een bakfiets regenhoes, staat de bakfiets nooit meer in de regen!

Fietskratten

Praten we over accessoires, dan praten we over fietskratten. Al jaren zijn fietskratten populair. Zo ook bij Clarijs. We zijn er dol op. Door een zorgvuldige samenstelling is dit populaire accessoire van hoge kwaliteit. Het gemak van een fietskrat is alledaags. Door de grootte inhoud kun je jouw tas er in kwijt, zowel beschermd als open. We hebben namelijk een speciale kratmuts en kratjas ontworpen om ook de inhoud van jouw fietskrat te beschermen tegen regen.