Home 9 Categorie: Urban Arrow
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Urban Arrow

Zo’n bakfiets is heerlijk en het is de ideale manier om kleine kids mee te vervoeren. Maar we wonen in Nederland en dat betekent zo’n 150 regendagen per jaar. Natuurlijk wil je jouw kinderen ook op die dagen droog kunnen vervoeren. Een Urban Arrow regenhuif is dan de ideale oplossing. Op die manier zitten de kinderen lekker droog en kun je hen ook op regendagen eenvoudig meenemen naar de winkels of naar school brengen met uw bakfiets. De regenhuiven van Urban Arrow zijn voorzien van raampjes, waardoor de kinderen alles kunnen zien. Zo genieten zij net zoveel van een fietstochtje door de regen als van een fietstochtje op een zonnige dag.

Sorteer op:

Prijs

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Regenhuif Urban Arrow kopen

Wil je een regenhuif van Urban Arrow kopen? Wanneer je hebt gekozen voor een bakfiets van Urban Arrow, dan hoort daar natuurlijk ook een Urban Arrow regenhuif bij. Deze Urban Arrow regenhuiven zijn bedoeld als afdektentje op de bakfiets. Zo kun je kinderen en andere zaken gewoon droog vervoeren, ook als het pijpenstelen regent. De Urban Arrow Rain Cover Plus en Shorty worden door Clarijs geproduceerdt. De regententen zijn verkrijgbaar bij Urban Arrow zelf of bij één van hun officiele dealers.