Home / Fietsfabriek
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Fietsfabriek

Een bakfiets van Fietsfabriek is heerlijk in gebruik. Kwalitatief, comfortabel, ruim en sterk. Kernwaarden die uitstekend bij Clarijs passen. Daarom bieden wij ook producten voor de bakfietsen van Fietsfabriek. Want hoe fijn de bakfietsen ook mogen zijn; in ons land krijgen ze regelmatig te maken met een vervelend aspect waar niets of niemand aan kan ontsnappen: regen. Soms veel, soms hard en soms op onverwachte momenten. Regen en een bakfiets gaan niet goed samen. Want niemand wil water in de bak krijgen. Je vervoert misschien kinderen. Je wilt hen absoluut droog houden. Maar ook spullen die je in de bak vervoert, moeten goed beschermd zijn tegen de regen. Zelfs als de bak leeg is, is het fijn om een regenhuif te hebben die de bak en de zittingen droog houdt. Daarom biedt Clarijs je een regenhuif voor Fietsfabriek bakfietsen.

Regenhuif Fietsfabriek kopen

Een regenhuif voor Fietsfabriek bakfietsen kopen, doe je bij Clarijs. Maatwerk is onze specialiteit. Natuurlijk staan wij bekend om onze fietstassen. Dat kan ook niet anders: wij zijn immers al sinds 1948 dé specialist. Maar onze expertise passen wij ook op andere gebieden toe. Bijvoorbeeld met fraaie afdekzeilen en regenhuiven voor Fietsfabriek bakfietsen.

Wie Clarijs kent, weet dat bij ons kwaliteit altijd voorop staat. Onze fietstassen worden met de grootste zorg en beste materialen op bestelling en met de hand gemaakt. Dit geldt ook voor onze Fietsfabriek regenhuiven. Elke regenhuif voor de Fietsfabriek bakfiets wordt met de hand op maat gemaakt. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en een hoogwaardige kwaliteit en uitstraling die passen bij jouw fiets. Onze regenhuif voor jouw Fietsfabriek vormt een prachtig geheel met jouw bakfiets. Je ziet, voelt en ervaart dat je met hoogwaardig maatwerk te maken heeft.

Ruim assortiment regenhuiven

Zoals je van ons gewend bent, bieden wij je een ruim assortiment. In de basis leveren wij drie verschillende soorten regenhuiven: de BF Classic, BF 18 en BF Smart. Je hebt keuze uit tientallen kleuren en kunt zo dus zorgen voor een huif die helemaal bij uw fiets past.

Neem contact op

Het is belangrijk dat je de juiste regenhuif voor jouw model Fietsfabriek kiest. Wij kunnen je hiermee helpen. Weet je het niet zeker? Neem dan eerst contact
met ons op. Samen bespreken wij jouw wensen en gaan wij na welke versie je dient te hebben. Omdat er sprake is van maatwerk, luistert dit uiteraard zeer nauw. In sommige gevallen kunnen wij buizensets leveren voor optimale plaatsing van jouw huif.

Weet je wel al direct welke regenhuif voor uw bakfiets je nodig hebt? Stel deze dan naar wens samen in de webshop en reken veilig en vertrouwd af. Met een prijs vanaf slechts € 199 is dit een fantastische uitbreiding van jouw bakfiets. Onze regenhuiven maken de fiets optimaal geschikt voor comfortabel gebruik het hele jaar door. Bekijk ook zeker de andere accessoires
voor jouw fiets in onze webshop, zoals tenten, regenhoezen en afdekzeilen.