Home / Stevige fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Stevige fietstassen

Stevige fietstassen: daar ben je natuurlijk naar op zoek. Waar vindt je deze? Bij Clarijs uiteraard. Wij zijn al vele jaren dé fietstassenspecialist van Nederland. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. En zonder kwaliteit geen stevige fietstassen. Kijk dus snel in ons aantrekkelijke aanbod om jouw ideale tas te vinden. Hier zul je gegarandeerd vele jaren plezier van hebben. Ook bij dagelijks en/of intensief gebruik. Stevigheid bewijst zich keer op keer.

Sorteer op:

Prijs

Kleur

Materiaal

Waterafstotend

Stevige fietstassen kopen

Stevige fietstassen kopen, is wat ons betreft een must. Je schaft fietstassen aan omdat je behoefte hebt aan extra ruimte. Je wilt spullen eenvoudig, veilig en comfortabel kunnen vervoeren. Stevigheid is dan geen luxe, maar een voorwaarde. Maar wat maakt onze fietstassen nu zo stevig?

Fietstassen kunnen uit veel verschillende materialen worden vervaardigd. De meeste tassen zijn gemaakt van kunststof. Maar kunststof kan veel zijn. Veel tassen die je in diverse winkels vindt, zijn gemaakt van een redelijke kwaliteit kunststof. Dat lijkt voldoende, maar wie echt op zoek is naar stevige fietstassen, doet er verstandig aan om te investeren in zwaardere kwaliteit. Zo worden de kunststof fietstassen van Clarijs gemaakt van speciaal PVC doek. Dit is hetzelfde soort doek waarmee aanhangers van vrachtwagens zijn bekleed. Dat zegt natuurlijk wel het een en ander over de stevigheid.

Maar echt stevige fietstassen moeten meer te bieden hebben dan alleen stevig materiaal. Wij leveren immers ook fietstassen van andere materialen en ook voor die modellen geldt dat je het beste mag verwachten op het gebied van stevigheid. Onze fietstassen worden met de hand gemaakt. Niet alleen betekent dit dat wij gebruikmaken van de beste materialen; we besteden ook heel veel aandacht aan detail en versteviging. Goede stevige fietstassen kennen namelijk geen zwakke plekken. Vaak ontstaan zwakke plekken bij naden en aanhechtingen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de tassen ook - juist - op die plekken extra stevig zijn.

Wat is dan het voordeel van stevige fietstassen? Je kunt er zonder zorgen een flinke lading in vervoeren. Niet alleen dat: de tassen zijn ook duurzaam. Je hebt de zekerheid dat ze niet snel slijten en heel lang mooi en stevig blijven. Ook bij dagelijks en/of intensief gebruik. Niet voor niets worden onze stevige fietstassen niet alleen door particulieren gebruikt, maar ook door professionals zoals fietskoeriers en postbezorgers.

Ruim assortiment

Wij vinden het niet alleen belangrijk om je stevige fietstassen te leveren; wij willen ook dat iedereen qua uitstraling zijn/haar ideale tas kan vinden. Daarom bieden wij je een ruim assortiment. Neem gerust de tijd om onze tassen te bekijken. Wij bieden je allerlei soorten tassen, klein, middel en groot. Van robuust basic fietstassen tot prachtige tassen met een bijzonder dessin of thema.

Neem contact op

Wist je dat je veel van onze tassen kunt personaliseren en zo aan jouw behoeften en smaak aanpassen? Je vindt deze mogelijkheden in de configurator. Heb je echter een speciaal verzoek, dan kun je contact met ons opnemen. Dat geldt uiteraard ook bij vragen. Wij staan voor je klaar om je te helpen met het vinden van jouw ideale tas.