Home / Grote Fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Grote Fietstassen

Niets is zo handig om meer bagage op je fiets mee te kunnen nemen als grote fietstassen. Maar waar vindt je deze? Ben je al diverse winkels afgegaan, maar heb je simpelweg nog niet de juiste tas gevonden omdat geen van de exemplaren groot genoeg was? Dan zijn wij blij dat je nu bij Clarijs bent aanbeland. Wij bieden je niet alleen grote fietstassen, maar ook kwalitatief bijzonder hoogwaardige tassen. Het met de hand maken van fietstassen is ons specialisme. Al vele decennia lang. Kijk daarom snel in ons aanbod grote fietstassen. Wij bieden je niet alleen tassen die op het gebied van ruimte aan al jouw wensen voldoen; dankzij ons gevarieerde aanbod vindt je ook altijd qua stijl en uitstraling een tas die perfect bij je past.

Sorteer op:

Prijs

Kleur

Materiaal

Waterafstotend

Grote fietstassen kopen

Grote fietstassen kopen, doe je dus bij Clarijs. Wij gaan in alle opzichten net een stap verder dan de gebruikelijke winkels. Dat begint al bij de manier waarop wij onze tassen maken. Louter met gebruik van de beste materialen en met ouderwets vakmanschap: handwerk. Deze kwaliteit is belangrijk, zeker bij grote fietstassen. Grote fietstassen zijn vaak echte “heavy duty” tassen die dagelijks zeer intensief worden gebruikt. Bij Clarijs heb je de zekerheid van kwaliteit. Onze grote fietstassen blijven zeer lang mooi en gaan ook zeer lang mee.

Waarom zou je grote fietstassen kopen? Eenvoudig: omdat je de ruimte nodig hebt. Ook reguliere en zelfs kleine fietstassen bieden een hoop ruimte, maar wie op zoek is naar grote fietstassen, wil waarschijnlijk het maximale uit de vervoersmogelijkheden van zijn/haar fiets halen. Grote fietstassen van Clarijs bieden dermate veel ruimte dat mensen de fiets hiermee heel vaak gebruiken als alternatief voor de auto. Je zult dankzij de vele tientallen liters aan ruimte al snel merken dat je de boodschappen vaak op de fiets kunt doen. In zeer veel gevallen zal je alles veilig en comfortabel kunnen vervoeren. Grote fietstassen zijn dus perfect geschikt voor mensen die wonen in dichtbevolkte stedelijk gebieden waar de auto lang niet altijd uitkomst biedt.

Maar onze grote fietstassen worden door tal van mensen besteld. Ook fanatieke fietsers stellen hier vaak prijs op. Maak je graag tochten met de fiets? In onze grote fietstassen vervoer je alles wat je nodig hebt, tot een compacte tent aan toe. Ook professionele gebruikers maken graag van deze tassen gebruik. Denk aan fietskoeriers, maar ook aan postbezorgers. Wij hebben zelfs speciale extra grote posttassen.

Ruim assortiment

Een grote fietstas is iets waar je dagelijks van geniet en de vruchten van plukt. Helemaal wanneer je kiest voor een tas die ook qua uitstraling helemaal bij jou past. Dat is in het riante assortiment van Clarijs geen enkel probleem. Neem rustig de tijd om de ideale tas te vinden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag te vinden wat je zoekt. In de webshop kun je veel van onze tassen ook personaliseren. Heb je aanvullende wensen? Schroom dan niet om dit met ons te bespreken. Wij kunnen in veel gevallen maatwerk leveren.