Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Bruine fietstassen

Bruine fietstassen zijn echte klassiekers. Fietstassen bestaan uiteraard al vele jaren. Hoewel zij anno nu in ontzettend veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn (ook bij Clarijs, uiteraard), behoort bruin tot de klassieke kleuren. Een bruine fietstas staat mooi op bijna elke fiets. Zeker wanneer het een klassiek en ingetogen model betreft. Dus ben je op zoek naar bruine fietstassen van perfecte kwaliteit? Kies dan voor de kwaliteit en ervaring van Clarijs. Bekijk ons fraaie assortiment of stel jouw eigen bruine fietstas samen.

Sorteer op:

Prijs

Kleur

Materiaal

Waterafstotend

Bruine fietstassen kopen

Wat is nog meer belangrijk voor de keuze van jouw bruine fietstassen? Wanneer je bruine fietstassen wilt kopen, heb je vast nog meer eisen. Naast de kleur zijn er nog veel andere factoren die bepalen of een tas goed bij jou past en of deze aan jouw verwachtingen voldoet. Zo moet de pasvorm geschikt zijn voor jouw fiets en moet de fietstas eenvoudig te gebruiken zijn. Denk aan kleppen en vakken die eenvoudig te openen en te sluiten zijn. Ook moeten deze goede bescherming bieden en dient de tas stevig te zijn en lang mee te gaan. En deze dient natuurlijk groot genoeg te zijn om te kunnen vervoeren wat je wilt vervoeren. Kortom: bruine fietstassen kopen vergt meer nadenkwerk dan de kleur alleen.

Misschien heb je hier al over nagedacht en weet je precies wat je zoekt in jouw nieuwe bruine fietstas. Waar je ook naar op zoek bent: je vindt het bij Clarijs. Wij maken namelijk vrijwel alle soorten fietstassen. Deze maken wij niet zomaar: wij doen dit met de hand. Dankzij jarenlange ervaring kun je van ons altijd vakwerk verwachten. Onze bruine fietstassen zijn prachtig om te zien, zeer fijn in gebruik en blijven lang mooi. In weer en wind, en ook bij intensief gebruik.

Ruim assortiment bij Clarijs

Zoals een echte specialist betaamt, kun je bij ons rekenen op een ruim assortiment. Wij hebben bruine fietstassen in letterlijk alle soorten en maten. Er zit altijd een tas tussen die voor jou perfect geschikt is. Welke dit is, hangt af van jouw fiets, gebruik en wensen. Wij bieden je verschillende soorten bruine fietstassen die elk op hun eigen manier gemonteerd worden. Natuurlijk kun je daarbij kiezen voor het klassieke model fietstas dat je achterop de fiets (bagagedrager) monteert. Wij hebben echter ook shoppers en diverse variaties op het klassieke model.

Bekijk de diverse mogelijkheden in onze webshop. Alle bruine fietstassen zijn voorzien van beschrijvingen, specificaties en foto’s. De selectie die je ziet, toont slechts een greep uit de mogelijkheden. Misschien vindt je hierin direct de bruine fietstas die je zoekt. Zo niet, dan kun je altijd gebruik maken van onze configurator. Je kunt hierin het gewenste model en het gewenste formaat kiezen, maar ook de tas personaliseren, bijvoorbeeld met een logo.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je een vraag over een van onze bruine fietstassen? Neem contact met ons op om jouw vraag te stellen of meer informatie te krijgen. Ook wanneer je speciale verzoeken heeft, staan wij je graag te woord. Er is veel mogelijk op het gebied van personalisatie.