Witte fietstassen

Bent u op zoek naar witte fietstassen? Bij Clarijs kunt u natuurlijk terecht voor prachtige, hoogwaardige witte fietstassen. Bekijk snel de modellen in ons aanbod of stel uw eigen witte fietstas samen in de online configurator.

Sorteer op

Witte fietstassen kopen

Witte fietstassen kopen: sommige mensen zullen zeggen dat dit een gewaagde keuze is. Waarom? Wit is immers een kleur die overal bij past. Men zal dit vooral zeggen omdat wit een besmettelijke kleur is. Je ziet er alles op. Dan komt het extra goed uit dat onze witte fietstassen eenvoudig te reinigen zijn. Wie Clarijs kent, weet dat wij een specialist zijn op het gebied van fietstassen. U bent bij ons altijd verzekerd van een sterke, functionele en duurzame fietstas in een stijl die u prachtig vindt. U zult veel minder plezier aan uw fietstassen beleven wanneer deze vies worden. Bij ons bent u ook altijd verzekerd van eenvoudig te reinigen fietstassen. Voor veel van onze fietstassen gebruiken wij speciaal materiaal dat onder andere ook wordt gebruikt voor de bekleding van vrachtwagenopleggers: sterk, duurzaam en makkelijk schoon te houden. Witte fietstassen kopen kunt u bij Clarijs dus zonder zorgen doen. Het enige dat u hoeft te doen, is een witte fietstas in uw stijl vinden. Met ons uitgebreide aanbod zal dat zeker geen probleem vormen.

Ruim assortiment bij Clarijs

Bent u op zoek naar witte fietstassen, dan bieden wij deze in alle soorten en maten. Dat is belangrijk, want de kleur is ongetwijfeld niet uw enige eis. De fietstas moet bij u en uw fiets passen. Als eerste is het goed om te kijken naar hoe u de tas gebruikt. Hoeveel vervoert u in uw fietstassen, en hoe vaak gebeurt dit? Wij bieden namelijk zeer gevarieerde maten. Zelfs onze compacte witte fietstassen bieden nog meer dan voldoende ruimte om uw spullen comfortabel en veilig in te vervoeren. Maar ook voor veeleisende gebruikers hebben wij perfecte witte fietstassen in ons aanbod. Bent u iemand die bijvoorbeeld dagelijks boodschappen op de fiets vervoert? Dan zijn onze extra large fietstassen perfect voor u. In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten witte fietstassen. Niet alleen qua formaat bieden wij u een ruime keuze; u kunt ook kiezen uit verschillende stijlen. Denk daarbij niet alleen aan fietstassen die u op de bagagedrager monteert, maar ook fraaie shoppers en front bags. Voor alle fietstassen geldt dat zij vervaardigd zijn met hoogwaardige materialen. Bovendien worden zij met de hand en op bestelling gemaakt. De tassen die u op onze website ziet, zijn dan ook slechts voorbeelden van de tassen die wij kunnen leveren. Vindt u hierin een perfecte witte fietstas, dan kunt u deze direct bestellen. Personaliseren is echter ook mogelijk. In onze online configurator kunt u eenvoudig en stap voor stap de perfecte witte fietstassen samenstellen. U heeft daarbij keuze uit veel verschillende modellen en extra’s. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een bedrijfslogo op de tas te laten drukken.

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze witte fietstassen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met plezier verder. Ook kunt u bij ons terecht voor speciale verzoeken. Clarijs is gespecialiseerd in maatwerk, dus er is veel mogelijk.