Home / Fietskratten
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Fietskratten

Clarijs heeft al jaren een uitgebreid aanbod als het gaat om fietstassen. De laatste jaren zien we ook steeds vaker weer fietskratjes in het straatbeeld. Ook voor kwalitatieve fietskratten kun je dus bij ons terecht. De fietskratten in ons aanbod zijn met zorg samengesteld en zijn dan ook van hoge kwaliteit. Bovendien kun je bij ons ook een fietskrat aanschaffen met handige kratmuts, zodat de lading beschermd is tegen de regen. Fietskratten zijn gemakkelijk op de fiets te bevestigen en kunnen lang meegaan. Ze zijn ideaal om te gebruiken bij het boodschappen doen of als je bijvoorbeeld regelmatig zaken voor jouw werk op de fiets moet vervoeren. Denk daarbij aan een bloemist die bossen bloemen bij klanten af moet leveren. De fietskrat kan ook gebruikt worden om een hondje lekker in mee te nemen bij het fietsen.
Clarijs begon in eerste instantie als een zadelmakerij, maar de mogelijkheden werden al snel uitgebreid. Inmiddels is Clarijs dé naam als het gaat om fietstassen en alles wat daarmee te maken heeft. Zelfs voor bakfietstentjes kunt u inmiddels bij ons terecht. Dat toont wel aan dat wij ons vanaf 1948 echt ontwikkeld hebben. De ambachtelijke kennis van toen is er echter nog steeds. Bij ons kun je rekenen op vakwerk en kwaliteit.

Sorteer op:

Prijs

Kleur

Materiaal

Waterafstotend

Fietskratten kopen

Wil je fietskratten kopen, dan kan dit bij Clarijs eenvoudig online. De fietskratten in ons aanbod hebben afmetingen van 35 x 43 cm. Deze afmetingen zijn met zorg gekozen. Het biedt namelijk precies voldoende inhoud voor aardig wat boodschappen of andere zaken, terwijl de fietskrat toch niet te groot wordt op deze manier. Het is de meest populaire maat voor fietskratten op dit moment. Een fietskrat is handig om allerlei zaken in te vervoeren. Je hebt volop de ruimte voor de boodschappen of voor spullen die je bijvoorbeeld naar je werk mee moet nemen. Een fietskrat kun je eenvoudig voorop de fiets monteren. De fietskratten uit ons aanbod zijn gemaakt van plastic. Dit is gemakkelijk schoon te houden en lekker lichtgewicht. Zo blijft het besturen van de fiets gewoon lekker licht. Natuurlijk kun je ook voor een van de andere mogelijkheden kiezen, zoals een fietsmand of fietstassen voor achterop de fiets. Ook deze oplossingen vind je gewoon in het aanbod van Clarijs.

Handige fietskratten van Clarijs

De fietskratten van Clarijs zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig op de fiets te monteren. Een fietskrat is met name bedoeld voor transportfietsen. De voordrager die hierop zit, biedt de nodige steun, zodat een fietskrat eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Heb je geen transportfiets, maar wil je toch graag een fietskrat voorop de fiets, dan kan dit uiteraard ook. In dat geval dien je een voordrager op de fiets te bevestigen, zodat het krat hier op gezet kan worden. Bevestigen kan vaak al met een paar tie wraps. Deze zijn bijzonder sterk en ook bestand tegen weer en wind. Het monteren van een fietskrat is dus kinderlijk eenvoudig.
Het is natuurlijk een ideaal middel om spullen in te vervoeren, maar het zorgt er ook nog eens voor dat jouw fiets er tiptop uitziet. Het is ook fijn dat een fietskrat voorop de fiets zit, zodat je altijd zicht hebt op de spullen die erin zitten. Onderweg iets zomaar verliezen is er dus niet meer bij. Een krat voor op de fiets is stevig en gaat lang mee. Er zijn geen snelbinders nodig. Deze kunnen ook niet gaan verslijten en tussen de spaken komen. Handig! Een fietskrat is bestand tegen allerlei weersinvloeden van buitenaf. Of het nu regent of waait, met een fietskrat kunt je jouw bagage altijd gemakkelijk vervoeren. Bovendien is een fietskrat met kratmuts een uitstekende oplossing bij regenachtig weer. Wanneer de kratmuts over het krat zit, zijn alle spullen beschermd tegen de regen.

Neem contact op voor meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze fietskratten of naar een van onze andere artikelen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt onze klantenservice bellen of mailen voor vrijblijvende informatie. Heb je al beslist en wil je binnenkort al plezier hebben van je nieuwe fietskrat? Heb je ons fietskrat met handige kratmuts gezien en wil je deze eens proberen? Dan kun je die eenvoudig bestellen via onze website. Het bestelproces is eenvoudig en transparant. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent. Vul de benodigde gegevens in en jouw fietskrat wordt binnen enkele dagen bij je thuis geleverd. Een fietskrat is licht van gewicht en ideaal om voorop uw fiets spullen te vervoeren. Bestel jouw fietskratje vandaag nog om er snel plezier van te hebben!