Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Tassen

Naast onze bekende fietstassen, produceert Clarijs ook gewone tassen. Tassen zijn voorwerpen met veel waarde. Door de vele mogelijkheden die een tas biedt, is het veel meer dan alleen tas. Zo kan het je outfit compleet maken, is het een opslag voor belangrijke spullen en is het je go to voor reizen en vakanties. Door onszelf continu te focussen op de behoefte van de consument, weet Clarijs altijd weer in te spelen op de belangrijke tassen trends. Dit maakt de tassen van Clarijs van hoge kwaliteit, want onze producten zijn gemaakt voor het perfecte gebruik.

Tassen - Solobag Backpack

SOLOBAG BACKPACK

Tassen - Schoudertassen

SCHOUDERTASSEN

Tassen - Opbergtassen

OPBERGTASSEN

De beste tassen vind je bij Clarijs

Door de grote hoeveelheid tassen die Clarijs produceert zit er altijd een perfecte tas voor jou tussen. Met de hoge kwaliteit die Clarijs biedt, gaan deze tassen jaren mee. Bovendien zijn vele van onze tassen voorzien van een sterke magnetische FIDLOCK sluiting. Clarijs produceert vele soorten tassen. Met verschillende maten, soort tassen, duurzame materialen en meer is de keuze zeer breed. Zo vindt je in onze webshop backpack tassen, leren tassen, schoudertassen en opbergtassen.

Backpack tassen

Backpack tassen zijn van grote waarde tijdens het reizen. Met verschillende binnenvakken, waaronder een vak voor jouw laptop, is dit de ideale tas voor op reis. Deze tassen zijn gemaakt van productieafval van onze bakfiets tenten. Dit maakt ze dan ook duurzaam. Met een sterke magnetische sluiting en waterafstotend materiaal is het een tas die in alle omstandigheden mee kan. Met verschillende kleuren in onze collectie kies je altijd een tas die bij jou past. Zo hebben we een backpack zwart, maar ook een backpack blauw.

Leren tassen

Het aanbod leren tassen van Clarijs is van uiterst hoogwaardige kwaliteit. Door het gebruik van het beste leer, is het een zeer duurzaam product. Bovendien gaan de tassen erg lang mee. Dit is geweldig, gezien leren tassen naarmate van tijd alleen maar mooier worden. Met een verstevigde bodem hebben we onze leren tassen zeer stevig gemaakt. Daarnaast hebben onze leren tassen ook verdeelvakken. Dit maakt het indelen van laptops en tablets gemakkelijk.

Schoudertassen

Ook schoudertassen vindt je bij Clarijs. Een schoudertas is een zeer fijne tas voor bijvoorbeeld een laptop. Hier zijn we ons bij Clarijs van bewust. Zodoende hebben we een groot aanbod schoudertassen. Van blauw, tot stippen of andere prints. Bij Clarijs zit er altijd een ideale schoudertas voor jou tussen. Schoudertassen zijn bij ons te verkrijgen voor zowel volwassenen als voor kinderen. Ze zijn voorzien van een afneembare buikriem. Hierdoor is fietsen met onze schoudertassen gewoon mogelijk.

Opbergtassen met rits

Opbergtassen zijn niet te missen wanneer je op reis gaat of veel spullen wilt opbergen. Met opbergtassen met rits in verschillende formaten biedt Clarijs voor elke wens een tas. Een opbergtas is namelijk erg handig voor bescherming van bijvoorbeeld tuinkussens. Zo hebben wij een speciale tas voor tuinkussens
ontworpen. Niet alleen voor tuinkussens, maar ook voor andere materialen hebben wij opbergtassen. Ten slotte is het makkelijk om zowel een kleine opbergtas als een grote opbergtas te hebben.

Duurzame tas kopen

Ben je op zoek naar een duurzame tas? Dat is bij Clarijs geen enkel probleem. Bijna al onze tassen worden namelijk gemaakt van gerecycled materiaal. Dit is materiaal dat overblijft van de productie van onze bakfiets regententen. Zo voorkomen wij grote hoeveelheden afval.