Shoppers

Bent u op zoek naar shoppers voor je fiets? Dan bent u bij Clarijs aan het juiste adres. Onze fietsshoppers zijn stijlvol, praktisch én uniek. Elke fietsshopper wordt bij ons speciaal ontworpen en met de hand gemaakt. Daardoor heeft u altijd een shopper die niemand anders heeft. Een shopper fietstas wordt ook wel eens een pakaftas genoemd, omdat u deze gemakkelijk van de fiets kunt pakken. Een shopper voor de fiets biedt dus genoeg ruimte voor de boodschappen die gedaan worden, maar is zowel op de fiets als in de hand gemakkelijk mee te nemen.

Sorteer op

Shoppers kopen

Met dubbele fietstassen stapt u niet zo snel de winkel in. Daarom zijn er speciale shoppers ontworpen die perfect gebruikt kunnen worden als u vaak met de fiets boodschappen gaat doen. Deze kunt u gemakkelijk van de fiets meenemen en zijn eveneens handzaam in het dragen. Dat maakt boodschappen doen op de fiets nog leuker. Bij Clarijs kunt u deze shoppers gewoon online kopen. De shoppers hebben verschillende afmetingen. U kunt kiezen voor: - City shopper: 34 x 15 x 36 cm - L shopper: 30 x 15 x 36 cm - XL shopper 34 x 15 x 36 cm De city shopper en XL shopper passen perfect in de XL fietstassen van Clarijs. De L shopper is speciaal gemaakt om in een XL fietstas mee te nemen. De shoppers van Clarijs zijn van hoge kwaliteit. Daarom kunt u er ook op rekenen dat deze lekker lang meegaan en dat u er jaren plezier van heeft. Een fiets shopper zal vrijwel dagelijks gebruikt worden. Juist daarom is het belangrijk om voor kwaliteit te kiezen. Clarijs begon als een zadelmakerij, maar groeide uit tot een specialist op het gebied van fietstassen. Het bedrijf bestaat al vanaf 1948 en de kennis van toen is overgedragen op elke volgende generatie. Dat is een van de redenen waarom wij echt kwaliteit kunnen bieden. Natuurlijk kiezen wij ook voor kwalitatieve materialen die afkomstig zijn uit de EU. Ook zijn wij bezig om te verduurzamen. Daarom zult u ook regelmatig producten in ons aanbod tegenkomen van gerecycled zeildoek, bijvoorbeeld van vrachtwagens.

Trendy shoppers van Clarijs

De trendy shoppers van Clarijs zijn uniek. Fijn, want zo heeft u nooit precies dezelfde fietstas als iemand anders. Dat is niet alleen leuk, maar ook heel praktisch. Als u uw tas even op de balie laat staan of ergens neerzet, terwijl u wacht, dan vergist u zich niet makkelijk. U herkent uw eigen shopper uit duizenden. Natuurlijk is het ook leuk dat de shoppers voor op de fiets van Clarijs beschikbaar zijn in allerlei uitvoeringen. Zo kunt u voor een effen shopper kiezen, maar er zijn ook modellen met een leuk patroon. Neem zeker ook eens een kijkje in onze nieuwe collectie. De collectie van Clarijs wordt zeer regelmatig uitgebreid, dus wellicht wilt u dan ook het liefst een van de nieuwste modellen voor uw fiets. Bovendien kunt u uw shopper ook helemaal zelf samenstellen. Daarbij heeft u het ontwerp van de shopper dus helemaal zelf in handen. U kunt een afbeelding erop laten zetten of een eigen foto. Zo wordt een shopper ineens helemaal persoonlijk. Een gepersonaliseerde shopper is ook een leuk cadeau. Het is echt een verrassing voor vaders of moeders die graag op de fiets boodschappen doen. Komt er een foto van uw lieve huisdier op of wordt het uw favoriete vakantiebestemming? Wat u ook kiest, een shopper voor op de fiets wordt zo pas echt persoonlijk en uniek. Overigens kunt u ook onze andere fietstassen zelf samenstellen.

Koop vandaag nog in de webshop

Heeft u een shopper gezien die perfect bij u past? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. Bij Clarijs is het bestelproces eenvoudig en helder. U kunt de gewenste shopper aan uw mandje toevoegen en de bestelling is binnen enkele tellen geplaatst. Wanneer uw bestelling bij ons binnenkomt, gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. U kunt uw bestelling dan binnen enkele dagen thuis verwachten. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje nemen bij onze aanbiedingen. Een fiets shopper in de aanbieding is nog scherper geprijsd, terwijl u kunt rekenen op de kwaliteit die u gewend bent van Clarijs. Heeft u nog vragen of komt u er niet helemaal uit? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Clarijs staat graag voor u klaar!