Home / Grijze fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Grijze fietstassen

Grijze fietstassen vormen een veilige keuze. Grijze fietstassen passen namelijk bij vrijwel elke fiets en elke kleur. Wanneer je op zoek bent naar mooie, ingetogen fietstassen, dan is de kleur grijs een perfecte optie. Ook wanneer je jouw fietstassen wilt laten bedrukken, zijn grijze exemplaren zoals onze Side walker een goede keuze. Bijna alle kleuren zijn namelijk duidelijk zichtbaar op de kleur grijs. Vrijwel elke opdruk komt dus goed uit op een grijze fietstas. Voor kwalitatieve grijze fietstassen kun je bij Clarijs terecht.

Grijze fietstassen kopen

Je wilt grijze fietstassen kopen, maar de kleur is vast niet de enige eis die je hebt. Je wilt natuurlijk investeren in goede fietstassen. Maar wat maakt een goede fietstas? In de eerste plaats moet deze een goede pasvorm hebben, zodat de tas goed op de bagagedrager van jouw fiets past. Ook wil je een tas die ergonomisch is: makkelijke in gebruik, eenvoudig te openen en te sluiten. Vanzelfsprekend moet er voldoende in passen. Ook heb je weinig aan een fietstas die niet lang meegaat. Kwaliteit is belangrijk. Ook wanneer je jouw fietstas dagelijks of intensief gebruikt, moet deze lang meegaan en lang mooi blijven.

Grijze fietstassen van sublieme kwaliteit vindt je bij Clarijs. Clarijs fietstassen zijn al vele jaren een begrip. Onze tassen worden op bestelling met de hand vervaardigd. Dankzij tientallen jaren ervaring weten wij precies wat er nodig is voor het vervaardigen van een mooie, goede en duurzame fietstas. Zo gebruiken wij louter de beste en sterkste materialen en worden alle stiksels en aansluitingen extra verstevigd. Grijze fietstassen kopen bij Clarijs garandeer je van jarenlang plezier.

Ruim assortiment bij Clarijs

Als fietstassen specialist bieden wij je een ruim assortiment. Je wilt een grijze fietstas, maar daarmee houdt de keuze bij ons niet op. Wij bieden je namelijk zeer veel verschillende modellen grijze fietstassen. Welk model voor jou het meest geschikt is, is van een aantal zaken afhankelijk. Vooral van de gewenste inhoud. Maar ook van het type fiets dat je gebruikt, bijvoorbeeld. Wij hebben namelijk tassen voor op de bagagedrager, maar ook front bags, shoppers of fietstassen voor bakfietsen.

Neem rustig de tijd om ons ruime assortiment aan grijze fietstassen te bekijken. Bij alle fietstassen vindt je een duidelijke omschrijving en heldere foto’s. Zo vindt je altijd de fietstas die het beste bij jou past. De grijze fietstassen in onze webshop zijn voorbeelden van tassen die wij maken. je kunt ook zelf jouw tas samenstellen in de online configurator. Je kunt deze stap voor stap personaliseren. Zo kun je niet alleen het type en het formaat kiezen, maar ook direct belettering, een logo of een afbeelding aan laten brengen.

Neem contact op

Heb je een vraag over een van onze grijze fietstassen? Neem gerust contact met ons op. Ook voor het bespreken van jouw wensen. Omdat al onze tassen met de hand vervaardigd worden in eigen beheer zijn wij in staat om je maatwerk te leveren. Dus als je speciale verzoeken hebt, ben je van harte welkom om deze met ons te bespreken. Wij zullen altijd ons best doen om aan jouw wensen tegemoet te komen.