Grijze fietstassen

Grijze fietstassen vormen een veilige keuze. Grijze fietstassen passen namelijk bij vrijwel elke fiets en elke kleur. Wanneer u op zoek bent naar mooie, ingetogen fietstassen, dan is de kleur grijs een perfecte optie. Ook wanneer u uw fietstassen wilt laten bedrukken, zijn grijze exemplaren een goede keuze. Bijna alle kleuren zijn namelijk duidelijk zichtbaar op de kleur grijs. Vrijwel elke opdruk komt dus goed uit op een grijze fietstas. Voor kwalitatieve grijze fietstassen kunt u bij Clarijs terecht.

Sorteer op

Grijze fietstassen kopen

U wilt grijze fietstassen kopen, maar de kleur is vast niet de enige eis die u hebt. U wilt natuurlijk investeren in goede fietstassen. Maar wat maakt een goede fietstas? In de eerste plaats moet deze een goede pasvorm hebben, zodat de tas goed op de bagagedrager van uw fiets past. Ook wilt u een tas die ergonomisch is: makkelijke in gebruik, eenvoudig te openen en te sluiten. Vanzelfsprekend moet er voldoende in passen. Ook heeft u weinig aan een fietstas die niet lang meegaat. Kwaliteit is belangrijk. Ook wanneer u uw fietstas dagelijks of intensief gebruikt, moet deze lang meegaan en lang mooi blijven. Grijze fietstassen van sublieme kwaliteit vindt u bij Clarijs. Clarijs fietstassen zijn al vele jaren een begrip. Onze tassen worden op bestelling met de hand vervaardigd. Dankzij tientallen jaren ervaring weten wij precies wat er nodig is voor het vervaardigen van een mooie, goede en duurzame fietstas. Zo gebruiken wij louter de beste en sterkste materialen en worden alle stiksels en aansluitingen extra verstevigd. Grijze fietstassen kopen bij Clarijs garandeert u van jarenlang plezier.

Ruim assortiment bij Clarijs

Als fietstassen specialist bieden wij u een ruim assortiment. U wilt een grijze fietstas, maar daarmee houdt de keuze bij ons niet op. Wij bieden u namelijk zeer veel verschillende modellen grijze fietstassen. Welk model voor u het meest geschikt is, is van een aantal zaken afhankelijk. Vooral van de gewenste inhoud. Maar ook van het type fiets dat u gebruikt, bijvoorbeeld. Wij hebben namelijk tassen voor op de bagagedrager, maar ook front bags, shoppers of fietstassen voor bakfietsen. Neem rustig de tijd om ons ruime assortiment aan grijze fietstassen te bekijken. Bij alle fietstassen vindt u een duidelijke omschrijving en heldere foto’s. Zo vindt u altijd de fietstas die het beste bij u past. De grijze fietstassen in onze webshop zijn voorbeelden van tassen die wij maken. U kunt ook zelf uw tas samenstellen in de online configurator. U kunt deze stap voor stap personaliseren. Zo kunt u niet alleen het type en het formaat kiezen, maar ook direct belettering, een logo of een afbeelding aan laten brengen.

Neem contact op

Heeft u een vraag over een van onze grijze fietstassen? Neem gerust contact met ons op. Ook voor het bespreken van uw wensen. Omdat al onze tassen met de hand vervaardigd worden in eigen beheer zijn wij in staat om u maatwerk te leveren. Dus als u speciale verzoeken heeft, bent u van harte welkom om deze met ons te bespreken. Wij zullen altijd ons best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.