BULLITT REGENHUIF CLARIJS

269.95

 • 2 jaar garantie
 • Handgemaakt in Nederland
 • Materialen grotendeels uit EU
Categorieën: , Product Condition: New

De regenhuif is op maat gemaakt voor de Bullitt Larry V Harry bakfiets met Madjax Box. en biedt een perfecte pasvorm. Met de eenvoudige bevestigingsclips kunt u de regenhoes moeiteloos aan de kar bevestigen, zodat deze stevig op zijn plaats blijft, zelfs bij sterke wind. Of het nu gaat om een boodschappenrit, het vervoeren van goederen of het brengen van uw kinderen naar school, deze regenhoes zorgt ervoor dat uw lading altijd droog blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

voordelen: 

 • De regenhuif is waterbestendig.
 • De regenhuif heeft een hoge kleurvastheid
 • Je hebt geen frame nodig voor deze regenhuif

De afmetingen van de Bullit regenhuif zijn:

Lengte: 46 cm 

Breedte: 26 cm 

Hoogte: 32 cm 

100 % waterdicht

De regenhuif is gemaakt van Bisonyl PVC – doek. Dit zorgt ervoor dat de regenhuif water afstoot. daarnaast is het bestendig tegen dagelijks gebruik. De waterdichtheid van Bisonyl PVC-doek is te danken aan de combinatie van de waterafstotende eigenschappen van het PVC-materiaal en de dichte constructie van het geweven doek. Hierdoor blijft de lading of het object dat onder het doek wordt geplaatst droog en beschermd, zelfs tijdens hevige regenbuien of andere natte omstandigheden.

Hoge kwaliteit materiaal

 • De hoogwaardige materialen van de regenhuif zorgen ervoor dat het bestendig is tegen dagelijks gebruik. 
 • Het PVC-doek is waterdicht en biedt uitstekende bescherming tegen regen en vocht. Hierdoor blijven je spullen droog, zelfs tijdens slechte weersomstandigheden.
 • Het PVC-doek is sterk en kan grote belastingen weerstaan. Dit maakt het geschikt voor het dragen van zware voorwerpen of het creëren van stevige constructies.
 • Het PVC-doek is sterk en kan grote belastingen weerstaan. Dit maakt het geschikt voor het dragen van zware voorwerpen of het creëren van stevige constructies.
 • Nylon heeft de eigenschap om snel te drogen, zelfs na blootstelling aan vocht of regen.
Gewicht 2 kg
Afmetingen 46 × 26 × 32 cm
Geschikt voor E-bike

Ja

Materiaal

PVC, RIVERTEX

Reflectie

Nee

Waterafstotend

Ja

Merk

Clarijs Covers B.V., Vogue

Kleur

Zwart

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Op het raamfolie van de bakfietstenten en alle andere productie geldt geen garantie. Alleen wanneer binnen 48 uur na aankoop vermeld.

Besteld u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaald u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland, € 9,50 België, € 9,50 Duitsland, € 14.50 Verenigd Koninkrijk, € 25 V.S./Canada/Australië, Denemarken € 15, Italië € 17, Finland € 20, Frankrijk € 14,95, Griekenland € 19, Ierland € 37, Luxemburg € 11, Oostenrijk € 14, Portugal € 35, Spanje € 19, Zweden € 17, Noorwegen €17 (exclusief btw)