Home / Babboe
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Babboe

Al de bakfietstenten en afdekzeilen van Babboe worden door ons geproduceerd en zijn te bestellen bij Babboe of een van hun verdelers. Wel bieden wij kwalitatieve, fraaie en handige accessoires aan voor de bakfietsen van Babboe, bekijk bijvoorbeeld onze bakfiets kussens.

Sorteer op:

Prijs

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Waarom Babboe Bakfietstenten?

Met Babboe Bakfietstenten geniet je van diverse voordelen:

1. Bescherming tegen Weersinvloeden: De Babboe bakfietstenten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat je passagiers en lading beschermt tegen regen, wind en zon. Geen zorgen meer over onverwachte weersveranderingen tijdens je rit.

2. Extra Opbergruimte: Naast bescherming bieden onze tenten ook extra opbergruimte. Of je nu boodschappen, schooltassen of picknickspullen wilt meenemen, deze tenten bieden voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

3. Stijlvol Design: Babboe Bakfietstenten zijn niet alleen functioneel maar ook stijlvol. Kies uit verschillende kleuren en ontwerpen om je bakfiets een persoonlijke en modieuze uitstraling te geven.