Home / Shop / Accessoires / Buizenframe voor Nihola Family

Buizenframe voor Nihola Family

29.99

Extra informatie
Materiaal

Garantie

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Verzending

Bestelt u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaalt u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland, € 9,50 België, € 9,50 Duitsland, € 14.50 Verenigd Koninkrijk, € 25 V.S./Canada/Australië, Denemarken € 15, Italië € 17, Finland € 20, Frankrijk € 14,95, Griekenland € 19, Ierland € 37, Luxemburg € 11, Oostenrijk € 14, Portugal € 35, Spanje € 19, Zweden € 17, Noorwegen €17 (exclusief btw)

Beschrijving

Het Buizenframe voor de Nihola Family is een essentieel accessoire dat je bakfiets transformeert en extra functionaliteit biedt. Met dit stevige buizenframe kun je verschillende bagage oplossingen en accessoires veilig en gemakkelijk aan je bakfiets bevestigen. Het buizenframe is eenvoudig te monteren en te bevestigen aan je bakfiets. Het is ontworpen met het oog op stabiliteit. Dit frame is gemaakt van metaal.

Voordelen van het buizenframe voor Nihola Family:

  • de stevigheid van het frame
  • gemaakt van sterk metaal
  • makkelijk te bevestigen

De afmetingen van de Nihola Family regentent zijn:

Lengte: 46 cm

Breedte: 26 cm

Hoogte: 32 cm

Hoge kwaliteit materiaal

  • De metalen frames staan bekend om hun sterke en robuuste constructie. Ze bieden een solide basis en kunnen zware belastingen dragen. Dit maakt het frame duurzaam en geschikt voor langdurig gebruik, zelfs onder veeleisende omstandigheden.
  • Het metalen frame zorgt voor een stabiele rijervaring. Het biedt stevigheid en stijfheid, wat essentieel is voor de veiligheid en controle tijdens het fietsen, vooral wanneer er extra gewicht of lading in de bak wordt vervoerd.
  • De metalen frames worden ontworpen en vervaardigd met het oog op veiligheid.
  • De metalen frames vereisen over het algemeen minder onderhoud in vergelijking met andere materialen. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en bestand tegen corrosie en roest.