Drukkers montage set voor bakfietstent

12.99

Beschikbaar via nabestelling

  • 2 jaar garantie
  • Handgemaakt in Nederland
  • Materialen grotendeels uit EU
Categorieën: , Product Condition: New

Inhoud: 10x drukknopen Prym 15mm

Met deze set kunt u drukkers gebruiken in uw tent zodat deze geplaatst kunnen worden op dezelfde plek als de drukkers voor uw afdekzeil.

De koper vernikkelde drukknopen schroefbaar Yacht en Caravan (rond) houden het zeildoek op zijn plek. Ze zijn handig in gebruik en van goede kwaliteit. In dit doe-het-zelfpakket zitten alle spullen die je nodig hebt om 10 drukknopen te monteren (10 drukknopen met schroef voor in het hout, 10 drukknopen met 10 tegenringen voor in het zeil, een tang met platte ring en stempel). Je hebt alleen een hamer nodig – en voor het gemak een schroefmachine. Je hoeft dus géén extra gereedschap te kopen om de drukknopen te monteren.

De drukknopen zijn roestvrij en slijtvast. Je trekt de drukknopen gemakkelijk los en weer vast

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Op het raamfolie van de bakfietstenten en alle andere productie geldt geen garantie. Alleen wanneer binnen 48 uur na aankoop vermeld.

Besteld u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaald u altijd verzendkosten, 

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland, € 9,50 België, € 9,50 Duitsland, € 14.50 Verenigd Koninkrijk, € 25 V.S./Canada/Australië, Denemarken € 15, Italië € 17, Finland € 20, Frankrijk € 14,95, Griekenland € 19, Ierland € 37, Luxemburg € 11, Oostenrijk € 14, Portugal € 35, Spanje € 19, Zweden € 17, Noorwegen €17 (exclusief btw)