Fietsfabriek tent kinderdagverblijf

259.95

  • 2 jaar garantie
  • Handgemaakt in Nederland
  • Materialen grotendeels uit EU
Extra informatie
Kleur

,

Materiaal

Merk

Waterafstotend

Garantie

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Verzending

Bestelt u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaalt u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland, € 9,50 België, € 9,50 Duitsland, € 14.50 Verenigd Koninkrijk, € 25 V.S./Canada/Australië, Denemarken € 15, Italië € 17, Finland € 20, Frankrijk € 14,95, Griekenland € 19, Ierland € 37, Luxemburg € 11, Oostenrijk € 14, Portugal € 35, Spanje € 19, Zweden € 17, Noorwegen €17 (exclusief btw)

Beschrijving

De Fietsfabriek Tent Kinderdagverblijf, aangeboden door Clarijs Fietstassen, is een handige en praktische oplossing voor kinderdagverblijven en kinderopvangcentra die gebruikmaken van een Fietsfabriek bakfiets. Deze speciaal ontworpen tent biedt een comfortabele en veilige ruimte voor kinderen tijdens het vervoer.

voordelen: 

  • De tent is verkrijgbaar in de kleuren mat zwart en zwart.
  • De tent is waterbestendig.
  • De tent heeft een hoge kleurvastheid.

100 % waterdicht

De tent is gemaakt van Bisonyl PVC – doek. Dit zorgt ervoor dat de tent water afstoot. daarnaast is het bestendig tegen dagelijks gebruik. De waterdichtheid van Bisonyl PVC-doek is te danken aan de combinatie van de waterafstotende eigenschappen van het PVC-materiaal en de dichte constructie van het geweven doek. Hierdoor blijft de lading of het object dat onder het doek wordt geplaatst droog en beschermd, zelfs tijdens hevige regenbuien of andere natte omstandigheden.

Hoge kwaliteit materiaal

  • De hoogwaardige materialen van de tent zorgen ervoor dat het bestendig is tegen dagelijks gebruik.
  • Het PVC-doek is waterdicht en biedt uitstekende bescherming tegen regen en vocht. Hierdoor blijven je spullen droog, zelfs tijdens slechte weersomstandigheden.
  • Het PVC-doek is sterk en kan grote belastingen weerstaan. Dit maakt het geschikt voor het dragen van zware voorwerpen of het creëren van stevige constructies.