Fietstassen met print

Sorteer op

Fietstassen zijn handig en functioneel. Dat wil echter niet zeggen dat ze niet ook mooi, vrolijk of leuk kunnen zijn. Clarijs is uw fietstassen specialist sinds 1948 en heeft fietstassen voor iedereen. Ook voor mensen die op zoek zijn naar fietstassen met print. Subtiel of lekker opvallend: er is voor iedereen wat wils. Vanzelfsprekend kunt u ook bij deze fietstassen rekenen op de topkwaliteit van Clarijs. Bovendien leveren wij u enkele unieke fietstassen die u nergens anders tegenkomt. Onze tassen zijn een uitstekende investering: ze staan garant voor jarenlang gebruiksgemak en plezier. Uw fietsritten worden er nog prettiger van, of u nu boodschappen of spullen vervoert, of er op uit trekt voor een pleziertocht.

Fietstassen met print kopen

Wilt u fietstassen met print kopen, dan doet u dit uiteraard bij Clarijs. Wij bieden u niet zomaar fietstassen, maar tassen van de hoogste kwaliteit waar u vele jaren plezier van zult hebben. De tassen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en steken doordacht in elkaar. Dat moet ook wel, wilt u echt het maximale uit de mogelijkheden halen. Het verschil schuilt ‘m daarbij in de details. De kans is groot dat u de tassen dagelijks zult gebruiken. Ze moeten dus robuust zijn en tegen een stootje kunnen. Bovendien is het in ons land zeker niet altijd lekker weer. Daarom is het wel zo fijn als ze tegen regen kunnen. Onze fietstassen met print zijn niet alleen bestand tegen regen; ze beschikken ook over speciale regenflappen, zodat de inhoud van de tas goed beschermd is. Dat is slechts één van de vele doordachte eigenschappen van de tassen. Zo zijn de bodem en rug verstevigd. U kunt de tassen dus flink volladen zonder zorgen of de tas het wel aan kan. Te meer omdat onze tassen beschikken over een middenriem om de tas op te trekken zodra deze vol of zwaar beladen is. Dankzij bekleding met Bisonyl PVC doek zijn de tassen niet alleen sterk, maar blijven zij ook lang mooi. Dit materiaal wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor het bekleden van vrachtwagens. U heeft de garantie dat de bekleding tegen weer en wind kan en kleurvast blijft. De fietstassen met print blijven dus zeer lang mooi.

Ruim assortiment

Natuurlijk bieden wij u een ruim assortiment. De fietstassen met print zijn verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij uw fiets, voorkeur en behoeften. Bijzonder hierin zijn twee speciale collecties: urban (met fietstassen met print van Amsterdam, de Britse vlag of een bike sign) en Custom Artwork met onder andere fantastische prints van Gaudi en Maria La Verda. Natuurlijk vindt u ook fietstassen met algemene prints. U heeft keuze uit tientallen verschillende exemplaren.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze fietstassen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij staan voor u klaar en geven u graag de informatie die u nodig hebt. Alle fietstassen met print zijn voorzien van duidelijke beschrijvingen, specificaties en foto’s. U bestelt deze eenvoudig in de webshop. Daarbij kunt u direct kiezen voor bijbehorende accessoires of opties in de afwerking. Bijvoorbeeld om de tas geschikt te maken voor gebruik met snelbinders.