Frontbag Premium

109.00

  • 2 jaar garantie
  • Handgemaakt in Nederland
  • Materialen grotendeels uit EU
Categorieën: , , Product Condition: New

De Front bag Premium is een handgemaakte multifunctionele fietstas, speciaal gemaakt voor stuurrekken. Hij heeft handvatten aan de bovenkant en wordt geleverd met een afneembare schouderband, net als de Clarijs Solobag. Dit maakt de tas erg handig voor meerdere doeleinden. Het sluitsysteem van de Front bag is uitgevoerd met een magnetische band, waardoor hij ongelooflijk gemakkelijk te openen en te sluiten is, perfect geschikt voor het doen van boodschappen of boodschappen. De bodem en zijkanten zijn versterkt met gerecycleerde plastic platen voor extra stevigheid.

B 40 D 29 H 53cm. Inhoud 61 liter

De Premium heeft een harde bodem die 17 cm hoog is. De Premium versie heeft ook een grote binnenzak van H 35cm x B 40cm.

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Op het raamfolie van de bakfietstenten en alle andere productie geldt geen garantie. Alleen wanneer binnen 48 uur na aankoop vermeld.

Besteld u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaald u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland, € 9,50 België, € 9,50 Duitsland, € 14.50 Verenigd Koninkrijk, € 25 V.S./Canada/Australië, Denemarken € 15, Italië € 17, Finland € 20, Frankrijk € 14,95, Griekenland € 19, Ierland € 37, Luxemburg € 11, Oostenrijk € 14, Portugal € 35, Spanje € 19, Zweden € 17, Noorwegen €17 (exclusief btw)