Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Gazelle fietstassen

Clarijs is al vele jaren een gerenommeerde specialist op het gebied van fietstassen. Gazelle is al vele jaren een gerenommeerd fietsenmerk. Natuurlijk verkopen wij dan ook Gazelle fietstassen. Deze verkopen wij niet alleen: deze vervaardigen wij geheel in eigen huis. Met behulp van de beste materialen en al onze knowhow. Onze Gazelle fietstassen zijn dan ook door ons zelf ontworpen en gemaakt en worden alleen bij ons verkocht. Bekijk snel ons riante en fraaie aanbod, of stel zelf jouw fietstas samen.

Sorteer op:

Prijs

Kleur

Materiaal

Waterafstotend

Gazelle fietstassen kopen

Als echte specialist verkopen wij natuurlijk ook diverse soorten Gazelle fietstassen. Wij vinden het belangrijk dat je een fietstas kunt kopen die niet alleen perfect bij jouw smaak past, maar die ook ideaal is voor jouw fiets. Voor alle soorten Gazelle fietsen is er in ons assortiment een perfecte fietstas te vinden. Denk aan het traditionele model dat wordt gemonteerd over de bagagedrager. Wij hebben echter ook fietstassen voor aan het stuur, of handige shoppers. Ook diverse formaten zijn in ons assortiment vertegenwoordigt. Dus of je nu een compacte of juist een zeer riante fietstas wilt: voor alle soorten Gazelle fietstassen ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor elektrische fietsen.

Kwalitatief aanbod bij Clarijs

Een fietstas van Clarijs koop je niet zomaar. Die koop je omdat je de hoogste kwaliteit wenst. Daar kun je bij ons dan ook op vertrouwen. Onze fietstassen worden vervaardigd van zeer sterke en duurzame materialen. Het materiaal waarvan onze fietstassen worden gemaakt is hetzelfde waarmee de opleggers van vrachtwagens worden bekleed. Dit betekent dat jouw fietstas geschikt is voor intensief gebruik, maar ook dat deze uitstekend bestand is tegen weer en wind. Tel daarbij op dat elke fietstas zeer stevig wordt afgewerkt en je hebt de garantie dat je een fietstas in huis haalt voor vele jaren dagelijks plezierig gebruik.

Zelf uw tas samenstellen

In onze webshop vind je een overzicht van veel verschillende soorten Gazelle fietstassen die je direct kunt bestellen. Wij bieden je echter ook de mogelijkheid om zelf jouw fietstas samen te stellen. Je bepaalt zelf het model en maat, en de kleur. Onze configurator gaat echter nog een stap verder: je kunt kiezen uit veel verschillende soorten kleuren en uiteenlopende dessins en motieven. Maar het is ook mogelijk om zelf een afbeelding of logo aan te leveren. Zo maakt je jouw Gazelle fietstas echt persoonlijk. Ook kun je deze inzetten voor een fraaie vorm van bedrijfsreclame.

Bestel direct in onze webshop of neem contact op

Heb je een keuze kunnen maken uit onze mooie Gazelle fietstassen? Bestel de door jou gewenste fietstas dan direct in onze webshop. Omdat al onze fietstassen op bestelling en met de hand worden gemaakt, heeft het verwerken van jouw bestelling enige tijd nodig. Wij doen echter altijd ons uiterste best om jouw fietstas zo snel mogelijk te leveren. Heb je eerst nog een vraag over onze Gazelle fietstassen, Wil je meer informatie of heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier al jouw vragen en vertellen je over de mogelijkheden.