KR8 by workcycles Regentent Cabrio

229.95

  • 2 jaar garantie
  • Handgemaakt in Nederland
  • Materialen grotendeels uit EU
Garantie

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Verzending

Bestelt u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaalt u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland, € 9,50 België, € 9,50 Duitsland, € 14.50 Verenigd Koninkrijk, € 25 V.S./Canada/Australië, Denemarken € 15, Italië € 17, Finland € 20, Frankrijk € 14,95, Griekenland € 19, Ierland € 37, Luxemburg € 11, Oostenrijk € 14, Portugal € 35, Spanje € 19, Zweden € 17, Noorwegen €17 (exclusief btw)

Beschrijving

Met de KR8 Cabrio Tent kun je je bakfiets snel en eenvoudig omtoveren tot een gezellige en beschermde omgeving. Of je nu je kinderen wilt vervoeren, boodschappen wilt doen of gewoon wilt genieten van een ontspannen fietstocht, deze cabrio tent biedt je de flexibiliteit om dit te doen in alle weersomstandigheden.

voordelen: 

  • De regentent is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.
  • De regentent is waterbestendig.
  • De regentent heeft een hoge kleurvastheid.
  • De regentent is verkrijgbaar in 2 soorten materialen.

De hoogte van deze regentent, gemeten vanaf het bankje, is 69 cm.

100 % waterdicht

De regentent is gemaakt van Bisonyl PVC – doek. Dit zorgt ervoor dat de regentent water afstoot. daarnaast is het bestendig tegen dagelijks gebruik. De waterdichtheid van Bisonyl PVC-doek is te danken aan de combinatie van de waterafstotende eigenschappen van het PVC-materiaal en de dichte constructie van het geweven doek. Hierdoor blijft de lading of het object dat onder het doek wordt geplaatst droog en beschermd, zelfs tijdens hevige regenbuien of andere natte omstandigheden.

Hoge kwaliteit materiaal

  • De hoogwaardige materialen van de regentent zorgen ervoor dat het bestendig is tegen dagelijks gebruik.
  • Het gecoate acryl doek is ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder zonlicht, UV-straling, wind, en extreme temperaturen. De coating beschermt het doek tegen verkleuring, vervaging en degeneratie door blootstelling aan de elementen.
  • Het PVC-doek is sterk en kan grote belastingen weerstaan. Dit maakt het geschikt voor het dragen van zware voorwerpen of het creëren van stevige constructies.