Home / Shop / KR8 / KR8 cabrio tent Excellent

KR8 cabrio tent Excellent

269.00

 • 2 jaar garantie
 • Handgemaakt in Nederland
 • Materialen grotendeels uit EU
Extra informatie
Kleur

, , , , ,

Materiaal

Merk

Waterafstotend

Garantie

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Verzending

Bestelt u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaalt u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 6,50 for the Netherlands, € 8,70 Belgium, € 9,50 Germany, € 16,75 UK, € 41,90 US/Canada, Denmark € 12,95, Italy € 19,30, Finland € 26,70, France € 13,75, Greece € 36,55, Ireland € 19,30, Luxemburg € 12,40, Austria € 12,85, Portugal € 19,30 ,Spain € 19,75, Sweden € 17,50, Norway € 53,20, Australia € 46.95

Deze bedragen zijn inclusief 21 % NL BTW

Beschrijving

De KR8 Cabrio Tent Excellent is de ultieme upgrade voor je KR8 bakfiets, ontworpen om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen. Deze hoogwaardige cabrio tent, vervaardigd door Clarijs Fietstassen, combineert functionaliteit, comfort en stijl op een unieke manier.

voordelen: 

 • De regentent is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.
 • De regentent is waterbestendig.
 • De regentent heeft een hoge kleurvastheid.
 • De regentent is gemaakt met het beste materiaal acryl. 

De hoogte van deze regentent , gemeten vanaf het bankje, is 69 cm.

100 % waterdicht

Gecoat acryl dat wordt geproduceerd in Spanje staat bekend om zijn uitstekende waterdichtheid. Acryl is van nature waterbestendig en heeft een gesloten structuur, waardoor het waterafstotend is. Wanneer acryl wordt gecoat met een waterdichte laag, wordt de waterbestendigheid verder verbeterd.

Hoge kwaliteit materiaal

 • De hoogwaardige materialen van de regentent zorgen ervoor dat het bestendig is tegen dagelijks gebruik.
 • Het gecoate acryl doek is ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder zonlicht, UV-straling, wind, en extreme temperaturen. De coating beschermt het doek tegen verkleuring, vervaging en degeneratie door blootstelling aan de elementen.
 • Gecoat acryl heeft een zekere mate van flexibiliteit, waardoor het gemakkelijk te vormen en te gebruiken is voor verschillende toepassingen. Het kan worden gebruikt voor zowel vlakke oppervlakken als gebogen structuren.
 • Gecoat acryl is over het algemeen gemakkelijk te reinigen. Het oppervlak is vaak glad en niet-poreus, waardoor vuil en vlekken gemakkelijk kunnen worden verwijderd met milde reinigingsmiddelen en water.