Nihola Family regentent Excellent

va. 215.00

 • 2 jaar garantie
 • Handgemaakt in Nederland
 • Materialen grotendeels uit EU
Categorieën: , Product Condition: New

De Nihola Family regentent Excellent is het ideale accessoire om je Nihola Family bakfiets te voorzien van bescherming tegen regenachtige dagen. Deze hoogwaardige regentent is speciaal ontworpen om jou en je passagiers droog en comfortabel te houden, zelfs tijdens de meest intense regenbuien. Bij deze regentent wordt geen frame geleverd. U heeft de keuze uit 5 kleuren van het best gecoate acryl of uit 18 kleuren PVC doek.

voordelen: 

 • De regentent is verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren.
 • De regentent is waterbestendig.
 • De regentent heeft een hoge kleurvastheid.
 • De regentent is verkrijgbaar in 2 soorten materialen. 

De afmetingen van de Nihola Family regentent zijn:

Lengte: 46 cm 

Breedte: 26 cm 

Hoogte: 32 cm 

100 % waterdicht

Gecoat acryl doek staat bekend om zijn uitstekende waterdichtheid en waterafstotende eigenschappen. De coating die op het acryl doek wordt aangebracht, zorgt ervoor dat waterdruppels niet doordringen en van het oppervlak afrollen.

Bovendien biedt gecoat acryl doek niet alleen bescherming tegen regen, maar ook tegen andere vloeistoffen zoals oliën en chemicaliën. De coating zorgt ervoor dat deze vloeistoffen niet door het doek kunnen dringen en daardoor voorkomt het mogelijke schade aan de onderliggende materialen.

Hoge kwaliteit materiaal

 • De hoogwaardige materialen van de regentent zorgen ervoor dat het bestendig is tegen dagelijks gebruik. 
 • Het gecoate acryl doek is ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder zonlicht, UV-straling, wind, en extreme temperaturen. De coating beschermt het doek tegen verkleuring, vervaging en degeneratie door blootstelling aan de elementen.
 • Het PVC-doek is sterk en kan grote belastingen weerstaan. Dit maakt het geschikt voor het dragen van zware voorwerpen of het creëren van stevige constructies.
 • Het PVC-doek is sterk en kan grote belastingen weerstaan. Dit maakt het geschikt voor het dragen van zware voorwerpen of het creëren van stevige constructies.
Gewicht 2 kg
Afmetingen 46 × 26 × 32 cm
Kleur

Blauw, Bruin, Camel, Grijs, Rood, Zwart

Geschikt voor E-bike

Ja

Materiaal

Acryl

Reflectie

Nee

Waterafstotend

Ja

Merk

Clarijs Covers B.V.

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Op het raamfolie van de bakfietstenten en alle andere productie geldt geen garantie. Alleen wanneer binnen 48 uur na aankoop vermeld.

Besteld u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaald u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland, € 9,50 België, € 9,50 Duitsland, € 14.50 Verenigd Koninkrijk, € 25 V.S./Canada/Australië, Denemarken € 15, Italië € 17, Finland € 20, Frankrijk € 14,95, Griekenland € 19, Ierland € 37, Luxemburg € 11, Oostenrijk € 14, Portugal € 35, Spanje € 19, Zweden € 17, Noorwegen €17 (exclusief btw)