Home / Stella fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Stella fietstassen

Stella fietsen zijn ontzettend populair. Je ziet deze elektrische fietsen heel vaak in het straatbeeld. Steeds vaker met mooie stellafietsen. Een mooie fiets verdient natuurlijk een goede set fietstassen. Wij maken hoogwaardige Stella fietstassen op maat, Zoals wij al vele jaren prachtige fietstassen maken voor allerlei merken en soorten fietsen. Je hebt bij ons keuze uit een ruim assortiment en kunt zelfs fietstassen laten personaliseren.

Sorteer op:

Prijs

Kleur

Materiaal

Waterafstotend

Stella fietstassen kopen

Stella fietstassen kopen kun je op veel verschillende plekken doen. Maar Clarijs is dé plek om dit te doen voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit. Al vele jaren staan wij bekend als een echte fietstassen specialist. Ons onderscheidend vermogen zit niet alleen de prachtige ontwerpen, maar vooral ook in de hoogwaardige materialen en perfecte afwerking.

Onze Stella fietstassen zijn gemaakt om dagelijks te gebruiken en zeer lang mee te gaan Het is een investering waar je geen spijt van zult krijgen en van elke dag weer met veel plezier gebruik zult maken. Goede fietstassen, zoals de Dubbele Fietstas Matzwart, kunnen de ervaring van een fiets verrijken. Met een krachtige elektrische fiets ben je in staat om grote afstanden comfortabel en snel af te leggen. Boodschappen doen op de fiets wordt zo bijvoorbeeld een stuk prettiger. Dat geldt helemaal wanneer je een goed stel Stella fietstassen hebt gemonteerd. De functionaliteit van jouw fiets neemt enorm toe en je benut de mogelijkheden van de elektrisch ondersteunde actieradius maximaal.

Soorten Stella fietstassen van Clarijs

Wij bieden je verschillende soorten Stella fietstassen. Omdat wij je zoveel verschillende mogelijkheden bieden is het altijd mogelijk om een fietstas te vinden die perfect bij jouw fiets en perfect bij jouw smaak en behoeften past. Want de ene fietstas is de ander niet. Of je nu op zoek bent naar een compact exemplaar of op zoek bent naar een fietstas waarin je zeer veel spullen kunt vervoeren: bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Kijk eens rustig rond in het assortiment. Zoek allereerst jouw favoriete model fietstas.  Volgens heb je keuze uit verschillende formaten, stijlen en kleuren.

Mocht jouw ideale Stella fietstas niet in ons aanbod aanwezig zijn, neem dan contact met ons op. Clarijs staat ook bekend om verregaand maatwerk. Wellicht is het mogelijk om voor jou de fietstas te creëren die perfect bij al je wensen en eisen past. Bespreek dus gerust jouw wensen en eisen met ons. Bijvoorbeeld voor het laten verwerken van een prachtig dessin of een vrije afbeelding. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een bedrijfslogo te laten verwerken in jouw fietstas. Een prachtige vorm van reclame maken die inmiddels door heel wat bedrijven ontdekt is. Heb je medewerkers die veel met de fiets onderweg zijn? Dan is een fietstas met eigen logo een ideale investering.

Koop vandaag nog in onze webshop

Heb je de perfecte fietstas voor jouw Stella fiets gevonden? Bestel dan vandaag nog in onze webshop. Al onze fietstassen worden op bestelling vervaardigd. Desondanks zullen wij altijd zorgen voor snelle levering. Heb je eerst nog vragen of wil je meer informatie? Wij staan voor je klaar. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte fietstas.