Bevestigings materiaal Cargobike tent

12.40

Extra informatie
Garantie

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Verzending

Bestelt u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaalt u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland, € 9,50 België, € 9,50 Duitsland, € 14.50 Verenigd Koninkrijk, € 25 V.S./Canada/Australië, Denemarken € 15, Italië € 17, Finland € 20, Frankrijk € 14,95, Griekenland € 19, Ierland € 37, Luxemburg € 11, Oostenrijk € 14, Portugal € 35, Spanje € 19, Zweden € 17, Noorwegen €17 (exclusief btw)

Beschrijving

Ontdek de Volledige Set Bevestigingsmateriaal voor Clarijs Fietstassen – Beveilig je rit moeiteloos!

Verbeter je fietservaring met het ultieme Bevestigingsmateriaal – de essentiële set ontworpen voor de Clarijs Cargobike tent.

Deze complete set bevat:

2 Koordhouders: Stevig en betrouwbaar, houden deze koordhouders alles op zijn plaats tijdens je reis.

2 Drukkers: Bevestig je tent moeiteloos met deze robuuste drukknopen, die zorgen voor een perfecte pasvorm.

2 Rubber Houders voor het frame: Perfect passend voor het frame van je bakfiets, garanderen deze rubberen houders stabiliteit en voorkomen verschuivingen.

1 Houten blokje t.b.v. het frame: Een essentieel onderdeel om je frame te versterken en duurzaamheid te waarborgen.

6 Schroeven voor montage: Dankzij de meegeleverde schroeven is de installatie een fluitje van een cent en blijft alles stevig op zijn plaats.

2 Elastieken: De elastische banden voegen extra veiligheid toe, waardoor je lading tijdens je reis stevig blijft zitten.

Ontdek de UP-optie – Til je fietsavontuur naar een hoger niveau:

Voor wie op zoek is naar maximale kracht en betrouwbaarheid is de UP-optie de perfecte keuze. Deze uitgebreide set bevat:

2 Koordhouders: Betrouwbare koordhouders die de fietstent stevig op zijn plaats houden tijdens elke rit.

6 Drukkers: Met zes drukknopen ben je er zeker van dat je regenhuif stevig blijft zitten, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

2 Rubber Houders voor het frame: Speciaal ontworpen rubberen houders zorgen voor stabiliteit en voorkomen ongewenste beweging.

1 Houten blokje t.b.v. het frame: Stevig en betrouwbaar, het houten blokje versterkt het frame van je bakfiets en zorgt voor extra duurzaamheid.

10 Schroeven voor montage: Ervaar een snelle en eenvoudige installatie met de tien meegeleverde schroeven.

2 Elastieken: Deze elastische banden zijn je beste vrienden voor het veilig vastzetten van je lading, met ongeëvenaarde stabiliteit en gemoedstoestand.

Verrijk je fietsavonturen met het Clarijs Fietstent Bevestigingsmateriaal, ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en ongeëvenaarde zekerheid te bieden voor je lading. Of je nu kiest voor de Cabrio / Met Rits optie of de robuuste UP-optie, deze complete set zorgt voor een soepele en zorgeloze rit. Dus, bereid je voor, bevestig moeiteloos en laat niets je tegenhouden om de wereld op twee wielen te verkennen!