Home 9 Product 9 Buizenframe voor fietsfabriek classic huif

Buizenframe voor fietsfabriek classic huif

34.99

Extra informatie
Gewicht 2 kg
Afmetingen 46 × 26 × 32 cm
Materiaal

Garantie

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Verzending

Bestelt u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaalt u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland, € 9,50 België, € 9,50 Duitsland, € 14.50 Verenigd Koninkrijk, € 25 V.S./Canada/Australië, Denemarken € 15, Italië € 17, Finland € 20, Frankrijk € 14,95, Griekenland € 19, Ierland € 37, Luxemburg € 11, Oostenrijk € 14, Portugal € 35, Spanje € 19, Zweden € 17, Noorwegen €17 (exclusief btw)

Beschrijving

Het Buizenframe voor Fietsfabriek Classic Huif, aangeboden door Clarijs Fietstassen, is een essentieel accessoire voor de Fietsfabriek Classic Huif. Met dit stevige en duurzame buizenframe kun je de huif veilig bevestigen op je Fietsfabriek Classic bakfiets, waardoor je extra bescherming en functionaliteit toevoegt aan je rijervaring.

Het buizenframe heeft een afmeting van 69,5×54,5, waardoor het perfect past bij de Fietsfabriek Classic Huif. Zorg ervoor dat je deze afmetingen controleert en overeenstemmen met je huif voordat je bestelt.

Voordelen van het buizenframe voor de fietsfabriek regentent:

  • de stevigheid van het frame
  • gemaakt van sterk metaal 
  • makkelijk te bevestigen

Hoge kwaliteit materiaal

  • Aluminium is een lichtgewicht materiaal, wat resulteert in een buizenframe dat gemakkelijk te hanteren en te vervoeren is. Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van een buizenframe in combinatie met een bakfiets, waar gewichtsbesparing een rol speelt.
  • Ondanks het lichte gewicht is aluminium ook bekend om zijn sterkte en duurzaamheid. Een aluminium buizenframe biedt een solide structuur die bestand is tegen de belastingen en schokken die kunnen optreden tijdens het gebruik van een tent of andere accessoires.
  • Aluminium heeft van nature een hoge mate van corrosiebestendigheid, wat betekent dat het frame goed bestand is tegen roest en oxidatie. Dit is vooral belangrijk bij gebruik buitenshuis, waar het frame kan worden blootgesteld aan vocht en verschillende weersomstandigheden.
  • Een aluminium buizenframe vereist over het algemeen minimaal onderhoud. Het kan gemakkelijk worden gereinigd met milde zeep en water en heeft geen speciale beschermende coatings nodig om zijn duurzaamheid te behouden.