Home 9 Product 9 Clarijs krat plastic 35 x 43 cm

Clarijs krat plastic 35 x 43 cm

19.95

Extra informatie
Gewicht 2 kg
Afmetingen 46 × 26 × 32 cm
Geschikt voor E-bike

Materiaal

Garantie

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Verzending

Bestelt u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaalt u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland, € 9,50 België, € 9,50 Duitsland, € 14.50 Verenigd Koninkrijk, € 25 V.S./Canada/Australië, Denemarken € 15, Italië € 17, Finland € 20, Frankrijk € 14,95, Griekenland € 19, Ierland € 37, Luxemburg € 11, Oostenrijk € 14, Portugal € 35, Spanje € 19, Zweden € 17, Noorwegen €17 (exclusief btw)

Beschrijving

Ontdek de duurzame en praktische Clarijs Krat van plastic, met een afmeting van 35 x 43 cm – de ideale aanvulling voor jouw fiets om al je spullen veilig te vervoeren!

De Clarijs Krat van plastic biedt voldoende ruimte om al jouw benodigdheden mee te nemen tijdens jouw fietstochten. Of je nu boodschappen doet, je picknickuitrusting vervoert of gewoon jouw dagelijkse spullen draagt, deze krat is de ideale metgezel voor al je avonturen.

Duurzaam en stevig ontwerp:

De Clarijs Krat is gemaakt van duurzaam plastic, wat zorgt voor betrouwbaarheid en weerbestendigheid tijdens al jouw fietsavonturen. Het stevige ontwerp is bestand tegen dagelijks gebruik en biedt veilige ondersteuning voor jouw spullen.

Eenvoudige bevestiging en gebruik:

De Clarijs Krat kan gemakkelijk worden bevestigd op jouw fiets, zodat hij stevig op zijn plaats blijft. Met een simpele bevestiging ben je klaar om op pad te gaan, wetende dat jouw spullen veilig en stabiel zijn tijdens de rit.

Praktisch en veelzijdig:

Met de Clarijs Krat van 35 x 43 cm heb je voldoende ruimte om alles mee te nemen wat je nodig hebt. Hij is de ideale metgezel voor elke fietstocht, groot of klein, en biedt praktische opslag voor al jouw spullen.