Cortina fietstassen

Cortina fietsen komt u overal tegen. Dat geldt ook voor Cortina fietstassen van Clarijs. Wij zijn al vele decennia een gerenommeerde specialist op het gebied van fietstassen. Wij leveren fietstassen voor zeer veel verschillende merken. Natuurlijk ook voor een populair merk als cortina. Op het gebied van Cortina fietstassen bieden wij u zeer veel keuze. Dat is logisch: het met de hand vervaardigen van kwalitatieve fietstassen in onze specialiteit. Dus naar wat voor soort fietstas u op zoek bent voor uw Cortina fiets: wij hebben deze in huis. Vindt u deze niet in ons standaard aanbod, dan kunt u altijd een tas op maat laten maken. Bekijk snel de mogelijkheden.

Sorteer op

Cortina fietstassen kopen

Wanneer u investeert in Cortina fietstassen van Clarijs weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Al onze fietstassen worden vervaardigd van zeer sterke en hoogwaardige materialen. Zo wordt het materiaal dat wordt gebruikt voor het maken van onze fietstassen ook gebruikt voor het bekleden van opleggers van vrachtwagens. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op sterke en zeer duurzame fietstassen. Onze Cortina fietstassen zijn weerbestendig, geschikt voor dagelijks intensief gebruikt gebruik en blijven zeer lang mooi. Cortina fietstassen voor alle modellen Of het nu gaat om damesfietsen, herenfietsen of kinderfietsen, jong of oud: wij hebben Cortina fietstassen voor alle modellen. Clarijs levert u verschillende soorten fietstassen. De populaire bagagedrager fietstas bijvoorbeeld, maar ook extra grote post fietstassen, stuur fietstassen of handige shoppers. Voor welke fietstas u ook gaat: u heeft altijd meer dan voldoende keuze op het gebied van formaat en vormgeving.

Zelf Cortina fietstassen ontwerpen

Als gerenommeerde specialist op het gebied van fietstassen bieden wij u een zeer riant assortiment aan. De kans is zeer groot dat u in ons assortiment Cortina fietstassen direct de ideale fietstas vindt. Want of u nu op zoek bent naar een handig compact model, een zeer groot model, een neutrale kleur of juist een tas met een opvallende vormgeving: wij hebben het allemaal voor u. Maar wist u dat u bij Clarijs ook zelf Cortina fietstassen kunt samenstellen? Bekijk maar eens onze online configurator. Hierin stelt u zelf uw ideale Cortina fietstas samen. U heeft zelfs de mogelijkheid om een eigen foto of logo aan te leveren. Zo kunt u rondrijden met een prachtige, gepersonaliseerde fietstas. Ook reclame maken door bijvoorbeeld uw logo te laten plaatsen is dus mogelijk.

Bestel direct online

In onze webshop vindt u ons volledige assortiment Cortina fietstassen. U kunt zelf direct online uw eigen fietstas bestellen of samenstellen. Onze fietstassen worden op bestelling en met de hand vervaardigd. Daarom duurt het enige tijd om uw bestelling te verwerken. Wij zorgen echter altijd voor een snelle levering van uw prachtige fietstas. Heeft u de perfecte Cortina fietstas al gevonden? Bestel deze dan direct in de webshop en wij gaan voor u aan de slag. Heeft u eerst een vraag of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u met veel plezier verder bij het vinden van uw ideale Cortina fietstas.