Home / Shop / Bakfiets regententen / Fietsfabriek huif BF Classic

Fietsfabriek huif BF Classic

199.00

  • 2 jaar garantie
  • Handgemaakt in Nederland
  • Materialen grotendeels uit EU
Extra informatie
Kleur

,

Materiaal

Merk

Waterafstotend

Garantie

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Verzending

Bestelt u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaalt u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 6,50 for the Netherlands, € 8,70 Belgium, € 9,50 Germany, € 16,75 UK, € 41,90 US/Canada, Denmark € 12,95, Italy € 19,30, Finland € 26,70, France € 13,75, Greece € 36,55, Ireland € 19,30, Luxemburg € 12,40, Austria € 12,85, Portugal € 19,30 ,Spain € 19,75, Sweden € 17,50, Norway € 53,20, Australia € 46.95

Deze bedragen zijn inclusief 21 % NL BTW

Beschrijving

De Fietsfabriek Huif BF Classic, aangeboden door Clarijs Fietstassen, is de perfecte aanvulling voor je Fietsfabriek bakfiets. Deze huif biedt bescherming en comfort voor jou en je passagiers tijdens het fietsen, terwijl je geniet van de functionaliteit en stijl van je bakfiets.

Let op: Deze tent wordt geleverd zonder frame. Zorg ervoor dat de ruimte tussen de bovenkant van de bak en het hoogste punt van de aluminium buis (vanaf de onderkant van de buis) 53 cm is, om een correcte pasvorm en optimale functionaliteit te garanderen.

voordelen: 

  • De huif is verkrijgbaar in de kleuren mat zwart en zwart.
  • De huif is waterbestendig.
  • De huif heeft een hoge kleurvastheid

100 % waterdicht

De huif is gemaakt van Bisonyl PVC – doek. Dit zorgt ervoor dat de huif water afstoot. daarnaast is het bestendig tegen dagelijks gebruik. De waterdichtheid van Bisonyl PVC-doek is te danken aan de combinatie van de waterafstotende eigenschappen van het PVC-materiaal en de dichte constructie van het geweven doek. Hierdoor blijft de lading of het object dat onder het doek wordt geplaatst droog en beschermd, zelfs tijdens hevige regenbuien of andere natte omstandigheden.

Hoge kwaliteit materiaal

  • De hoogwaardige materialen van de huif zorgen ervoor dat het bestendig is tegen dagelijks gebruik.
  • Het PVC-doek is waterdicht en biedt uitstekende bescherming tegen regen en vocht. Hierdoor blijven je spullen droog, zelfs tijdens slechte weersomstandigheden.
  • Het PVC-doek is sterk en kan grote belastingen weerstaan. Dit maakt het geschikt voor het dragen van zware voorwerpen of het creëren van stevige constructies.