Home 9 Categorie: Leren fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Leren fietstassen

Wanneer je denkt aan fietstassen, denk je misschien direct – of alleen maar – aan tassen van kunststof. Inderdaad zijn dit de meest voorkomende fietstassen. Niet voor niets, want ook bij Clarijs vind je veel tassen van dit materiaal. Fietstassen van kunststof, in ons geval meestal PVC doek, zijn sterk en duurzaam. Bovendien zijn ze in tal van uitvoeringen en kleuren te krijgen. Maar wist je dat u ook bij ons terecht kunt voor leren fietstassen?

Sorteer op:

Prijs

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Leren fietstassen kopen

Dat je bij ons ook leren fietstassen kunt kopen, is natuurlijk niet verwonderlijk. Al zeer lang is Clarijs dé fietstassenspecialist van Nederland. Wij bieden je een zeer breed en gevarieerd aanbod waaraan leren fietstassen uiteraard niet mogen ontbreken.

Leren fietstassen hebben ontegenzeggelijk een charme en uitstraling waar eigenlijk niets anders tegenop kan. Natuurlijk zullen er mensen zijn die liever voor een PVC doek fietstas gaan. Daar is helemaal niets mis mee. Al onze fietstassen worden met dezelfde passie en oog voor kwaliteit en detail met de hand gemaakt. Wij kunnen ons echter goed voorstellen dat er voor jou niets boven leren fietstassen gaat.
Een fietstas is een functioneel hulpmiddel. Maar voor veel mensen is het nog veel meer dan dat alleen. Dit geldt voor de meeste klanten van Clarijs. Fietstassen kun je op veel verschillende plekken kopen, maar je koopt bij ons omdat je waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn dan ook dankbaar voor onze klanten en trots op de fietstassen die wij vervaardigen. Wij realiseren ons maar al te goed dat leren fietstassen voor jou meer zijn dan slechts een gebruiksvoorwerp. Dit zijn fraaie accessoires met een luxe uitstraling.

Hecht je waarde aan de uitstraling van jouw fiets? Dan zijn leren fietstassen beslist iets voor jou. Zeker op een vintage fiets of mooie bedrijfsfiets vormen deze tassen de ideale finishing touch. Maar eigenlijk komen zij op elk model fiets tot hun recht en tillen zij de uitstraling van elke fiets naar een nog hoger niveau.

Ruim assortiment bij Clarijs

Ook wanneer je op zoek bent naar leren fietstassen, kun je bij Clarijs vertrouwen op een ruim assortiment. Wat voor al onze fietstassen geldt, geldt ook voor de leren exemplaren: deze worden met veel zorg met de hand gemaakt. Wij vervaardigen onze tassen op bestelling. Dit betekent dat wij dus niet direct uit voorraad leveren, maar dat je altijd een speciaal voor jou gemaakte leren fietstas ontvangt.

Neem contact op

Omdat wij werken op bestelling, kunnen wij ook in veel opzichten maatwerk leveren. Neem contact met ons op om jouw wensen en eisen te bespreken. Wij denken graag met je mee om tot de ideale fietstas te komen. Dat vinden wij belangrijk, want wanneer je investeert in een fraaie leren fietstas, wil je hier natuurlijk ook lange tijd van kunnen genieten. Met onze kwaliteit ben je hiervan verzekerd. Wij zorgen voor een stevige, duurzame en prachtige leren fietstas die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Ook voor zakelijk gebruik, want er zijn diverse mogelijkheden om jouw leren fietstas te personaliseren of te voorzien van bijvoorbeeld een logo.