Home 9 Product 9 Ventisit vloermat Bakfiets.nl Long 68×50/44cm

Ventisit vloermat Bakfiets.nl Long 68×50/44cm

39.00

Extra informatie
Garantie

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Verzending

Bestelt u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaalt u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland, € 9,50 België, € 9,50 Duitsland, € 14.50 Verenigd Koninkrijk, € 25 V.S./Canada/Australië, Denemarken € 15, Italië € 17, Finland € 20, Frankrijk € 14,95, Griekenland € 19, Ierland € 37, Luxemburg € 11, Oostenrijk € 14, Portugal € 35, Spanje € 19, Zweden € 17, Noorwegen €17 (exclusief btw)

Beschrijving

Ontdek de Vloermat voor Cargo Bike Long – Comfort en Bescherming op Maat voor Jouw Bakfiets!

Maak je Cargo Bike Long nog comfortabeler en beter beschermd met onze speciale Vloermat! Met een perfecte pasvorm van 68×50/44 cm is deze vloermat ontworpen om jou en je lading de ultieme fietservaring te bieden.

Eenvoudig in Onderhoud:

De Vloermat voor Cargo Bike Long is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook eenvoudig te onderhouden. Met een snelle afspoeling blijft de vloermat schoon en fris, klaar voor je volgende avontuur. Duurzaam en bestand tegen slijtage, deze vloermat is gebouwd om lang mee te gaan en zijn vorm te behouden.

Ontworpen voor Jouw Cargo Bike Long:

Deze vloermat is speciaal ontworpen voor Cargo Bike Long-modellen en past naadloos in je bakfiets. Het duurzame schuim zorgt voor een lange levensduur, zelfs bij dagelijks gebruik, terwijl de perfecte afmetingen ervoor zorgen dat je vloer volledig is bedekt en beschermd.