Home / Cangoo
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Cangoo

Regententen voor de Cangoo Buckle en de Cangoo Noon bakfiets van zeer hoge kwaliteit. De regentent is voor zien van brede zeer stevige riten van 10 mm waarmee je aan beide zijden de tent kunt openen. Wij bieden twee jaar garantie op deze producten.

Sorteer op:

Prijs

Voordelen:

1. Waterbestendig: De regentent is volledig waterbestendig, waardoor je zelfs in de sterkste regenbuien droog blijft.
2. Hoge Kleurvastheid: Dankzij de hoge kleurvastheid blijft de regentent er als nieuw uitzien, zelfs na langdurig gebruik en blootstelling aan de zon.
3. Geen Frame Nodig: Deze regentent is gemakkelijk te gebruiken zonder een extra frame, waardoor je tijd en moeite bespaart.
4. 100% Waterdicht: Gemaakt van Bisonyl PVC-doek, biedt deze regentent een 100% waterdichte barrière.

Hoge Kwaliteit Materiaal

De regentent is vervaardigd van Bisonyl PVC-doek, wat zorgt voor waterafstotende eigenschappen en duurzaamheid. Dit materiaal is ideaal voor dagelijks gebruik en biedt uitstekende bescherming tegen regen en vocht, zelfs tijdens zware regenbuien.

1. Waterafstotend: Het PVC-doek stoot water af, waardoor je lading of objecten onder de tent droog en beschermd blijven, zelfs in slechte weersomstandigheden.
2. Sterk en belastbaar: Het PVC-doek is robuust en kan grote belastingen aan. Hierdoor is het perfect voor het vervoeren van zware voorwerpen of het creëren van stevige constructies.

Koop nu jouw Cangoo regentent

Koop nu jouw Cangoo Regentent in de Clarijs webshop en geniet van ongeëvenaarde bescherming tegen regen en wind tijdens je fietstochten. Heb je vragen over deze regentent? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen!