Koga fietstassen

Wij kunnen ons voorstellen dat u zeer trots en zuinig bent op uw Koga fiets. Koga is een merk dat bekend staat om zeer hoogwaardige kwaliteit. Een merk waar wij ons bij Clarijs mee kunnen identificeren. Bij ons staat namelijk ook kwaliteit voorop. Dat bewijzen wij inmiddels al vele jaren met onze handgemaakte fietstassen. Bent u op zoek naar mooie Koga fietstassen? Kijk dan zeker in ons assortiment. In onze webshop vindt u alle soorten fietstassen die wij leveren. U kunt deze direct online bestellen. Het is echter ook mogelijk om zelf een fietstas samen te stellen. Bij ons kunt u dus bijzondere, hoogwaardige Koga fietstassen aanschaffen waar u dagelijks met veel plezier gebruik van zult maken.

Sorteer op

Koga fietstassen kopen

Wilt u een fietstas voor uw Koga fiets kopen? Een Koga fietstas is een gebruiksvoorwerp, maar ook een fraaie accessoire voor uw fiets. Daarom gaan bij ons kwaliteit en uitstraling hand in hand. Wij maken de fietstassen voor Koga fietsen van hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt voor de bekleding van vrachtwagen opleggers. Zeer sterk materiaal dat geschikt is voor dagelijks intensief gebruik. Ook is het zeer duurzaam en weersbestendig. Wij besteden extra veel aandacht aan een stevige afwerking, onder andere bij de naden. Met een Koga fietstas van Clarijs heeft u de zekerheid van jarenlang plezierig gebruik.

Diverse soorten Koga fietstassen

Clarijs staat bekend om een zeer uitgebreid assortiment fietstassen. Wij bieden verschillende soorten en hebben Koga fietstassen voor alle modellen. Wij vinden het belangrijk dat u een fietstas kunt kopen die aan al uw wensen voldoet, maar die ook ideaal is voor uw fiets. Voor alle soorten Koga fietsen is er in ons assortiment een perfecte fietstas te vinden. Het enige dat u hoeft te doen, is een exemplaar vinden dat perfect bij uw wensen en eisen past. Met diverse vormen en modellen en zeer uiteenlopende inhouden moet dat geen probleem zijn. Dus of u nu een compacte of juist een zeer riante fietstas wilt: voor alle soorten Koga fietstassen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor elektrische fietsen van Koga.

Unieke Koga fietstassen zelf samenstellen

Met een Koga fiets rijdt u iets bijzonders. Daar hoort natuurlijk ook een bijzondere Koga fietstas bij. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf een unieke fietstas samen te stellen. U heeft daarbij keuze uit al onze modellen. Deze kunt u personaliseren door unieke kleuren, of dessins. Het is ook mogelijk om zelf een afbeelding aan te leveren die op de fietstas wordt gedrukt. Dit kan van alles zijn, waaronder een logo van uw bedrijf voor zakelijk gebruik. Dit is een uitstekende vorm van reclame. Overal waar u fietst wordt uw bedrijfslogo gezien. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon kiezen voor een mooie afbeelding.

Online besteld, met de hand vervaardigd

Onze Koga fietstassen kunt u direct bestellen in de webshop. Voor het samenstellen van een unieke fietstas kunt u gebruik maken van de online configurator. Onze Koga fietstassen worden op bestelling en met de hand vervaardigd. Uw bestelling verwerken wij zo snel mogelijk. Heeft hij eerst een vraag over onze Koga fietstassen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Helpt u met plezier verder.