Home 9 Categorie: Koga fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner

Koga fietstassen

Wij kunnen ons voorstellen dat je zeer trots en zuinig bent op jouw Koga fiets. Koga is een merk dat bekend staat om zeer hoogwaardige kwaliteit. Een merk waar wij ons bij Clarijs mee kunnen identificeren. Bij ons staat namelijk ook kwaliteit voorop. Dat bewijzen wij inmiddels al vele jaren met onze handgemaakte fietstassen. Ben je op zoek naar mooie Koga fietstassen? Kijk dan zeker in ons assortiment. In onze webshop vindt je alle soorten fietstassen die wij leveren. Je kunt deze direct online bestellen. Het is echter ook mogelijk om zelf een fietstas samen te stellen. Bij ons kun je dus bijzondere, hoogwaardige Koga fietstassen aanschaffen waar je dagelijks met veel plezier gebruik van zult maken.

Sorteer op:

Prijs

Kleur

Materiaal

Waterafstotend

Koga fietstassen kopen

Wi je een fietstas voor jouw Koga fiets kopen? Een Koga fietstas is een gebruiksvoorwerp, maar ook een fraaie accessoire voor jouw fiets. Daarom gaan bij ons kwaliteit en uitstraling hand in hand. Wij maken de fietstassen voor Koga fietsen van hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt voor de bekleding van vrachtwagen opleggers. Zeer sterk materiaal dat geschikt is voor dagelijks intensief gebruik. Ook is het zeer duurzaam en weersbestendig. Wij besteden extra veel aandacht aan een stevige afwerking, onder andere bij de naden. Met een Koga fietstas van Clarijs heb je de zekerheid van jarenlang plezierig gebruik.

Diverse soorten Koga fietstassen

Clarijs staat bekend om een zeer uitgebreid assortiment fietstassen. Wij bieden verschillende soorten en hebben Koga fietstassen voor alle modellen. Wij vinden het belangrijk dat je een fietstas kunt kopen die aan al jouw wensen voldoet, maar die ook ideaal is voor jouw fiets. Voor alle soorten Koga fietsen is er in ons assortiment een perfecte fietstas te vinden. Het enige dat je hoeft te doen, is een exemplaar vinden dat perfect bij jouw wensen en eisen past. Met diverse vormen en modellen en zeer uiteenlopende inhouden moet dat geen probleem zijn. Dus of je nu een compacte of juist een zeer riante fietstas wilt: voor alle soorten Koga fietstassen ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor elektrische fietsen van Koga.

Unieke Koga fietstassen zelf samenstellen

Met een Koga fiets rijd je iets bijzonders. Daar hoort natuurlijk ook een bijzondere Koga fietstas bij. Wij bieden je de mogelijkheid om zelf een unieke fietstas samen te stellen. Je hebt daarbij keuze uit al onze modellen. Deze kun je personaliseren door unieke kleuren, of dessins. Het is ook mogelijk om zelf een afbeelding aan te leveren die op de fietstas wordt gedrukt. Dit kan van alles zijn, waaronder een logo van jouw bedrijf voor zakelijk gebruik. Dit is een uitstekende vorm van reclame. Overal waar je fietst wordt jouw bedrijfslogo gezien. Maar natuurlijk kun je ook gewoon kiezen voor een mooie afbeelding.

Online besteld, met de hand vervaardigd

Onze Koga fietstassen kun je direct bestellen in de webshop. Voor het samenstellen van een unieke fietstas kun je gebruik maken van de online configurator. Onze Koga fietstassen worden op bestelling en met de hand vervaardigd. Jouw bestelling verwerken wij zo snel mogelijk. Heb je eerst een vraag over onze Koga fietstassen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met plezier verder.