Home 9 Product 9 Buizenframe voor cargobike, kr8 en fietsfabriek regentent.

Buizenframe voor cargobike, kr8 en fietsfabriek regentent.

39.95

Extra informatie
Gewicht 2 kg
Materiaal

Garantie

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Verzending

Bestelt u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaalt u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland, € 9,50 België, € 9,50 Duitsland, € 14.50 Verenigd Koninkrijk, € 25 V.S./Canada/Australië, Denemarken € 15, Italië € 17, Finland € 20, Frankrijk € 14,95, Griekenland € 19, Ierland € 37, Luxemburg € 11, Oostenrijk € 14, Portugal € 35, Spanje € 19, Zweden € 17, Noorwegen €17 (exclusief btw)

Beschrijving

Het deelbare buizenframe voor de Cargobike KR8 en Fietsfabriek regentent is de ideale aanvulling op je bakfiets accessoires. Dit handige frame, ontworpen door Clarijs Fietstassen, biedt de mogelijkheid om de tent gemakkelijk op te bergen en mee te nemen in je bakfiets.

Let op! Dit frame is specifiek ontworpen voor de Cargobike tent (cargobike short/cargo bike long), de KR8 van Workcycles en de Fietsfabriek tent original of original long (995/996). Het is belangrijk op te merken dat het frame niet compatibel is met de hoge versie van de Cargobike.

Voordelen van het buizenframe voor cargobike, KR8 en fietsfabriek regentent:

  • de stevigheid van het frame

  • gemaakt van sterk metaal

  • makkelijk te bevestigen

Hoge kwaliteit materiaal

  • Aluminium is een lichtgewicht materiaal, wat resulteert in een buizenframe dat gemakkelijk te hanteren en te vervoeren is. Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van een buizenframe in combinatie met een bakfiets, waar gewichtsbesparing een rol speelt.

  • Ondanks het lichte gewicht is aluminium ook bekend om zijn sterkte en duurzaamheid. Een aluminium buizenframe biedt een solide structuur die bestand is tegen de belastingen en schokken die kunnen optreden tijdens het gebruik van een tent of andere accessoires.

  • Aluminium heeft van nature een hoge mate van corrosiebestendigheid, wat betekent dat het frame goed bestand is tegen roest en oxidatie. Dit is vooral belangrijk bij gebruik buitenshuis, waar het frame kan worden blootgesteld aan vocht en verschillende weersomstandigheden.

  • Een aluminium buizenframe vereist over het algemeen minimaal onderhoud. Het kan gemakkelijk worden gereinigd met milde zeep en water en heeft geen speciale beschermende coatings nodig om zijn duurzaamheid te behouden.